Ugrás a tartalomra

Újra hangversenyen tapsolhat a miskolci közönség

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. május 17. hétfő 11:51
A Miskolci Szimfonikus Zenekar május 27-én nyitja meg újra kapuit a közönség előtt.

Az első 3 koncerten (május 27., június 1. és 2.) a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem karmester-növendékeivel állnak közösen pódiumra a Művészetek Házában.

A koncertekre a bérleteseknek a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a jegypénztárakban, vagy a handa.eszter@mso.hu címen lehet.

Ezek után lesz egy budapesti és egy szlovákiai vendégszereplésük, majd június 25-én pótló koncertet tartanak (Tűzvarázs VI. eredeti dátum: 2020. március 23.) Wagner és Bruch műveivel a műsoron a Művészetek Házában. Majd június 30-án a hagyományos Promenád koncert zárja a csonka évadot a 2-es jégpályán.

A kormány rendelkezéseinek megfelelően csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezők vehetnek részt a koncerteken. A maszk használata nem kötelező, de ajánlott a hangversenyteremben. A kézfertőtlenítés és lázmérés viszont kötelező a belépéskor.

 Az oltási igazolvány mellett valamilyen személyi okmányra (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél…) is szükség van a belépéskor.

Nagy reményekkel hirdetik meg május végén a következő évadra szóló bérleteiket is, bízva abban, hogy a közönségnek is annyira hiányzik a koncertélet, mint nekik, és sokan lesznek kíváncsiak a programjaikra. A bérlőiket hamarosan tájékoztatják a kompenzációs lehetőségekről is.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!