Ugrás a tartalomra

Újra Miskolcon Glen Hanlon

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. január 23. csütörtök 10:15
Glen Hanlon visszatér Miskolcra és második alkalommal irányíthatja a DVTK Jegesmedvék csapatát. A nagy tapasztalattal rendelkező kanadai vezetőedző a szezon végéig szóló szerződést írt alá és pénteken érkezik Magyarországra.
fotó: dvtk.eu

- Nagyon izgatott vagyok, hogy visszatérhetek a DVTK Jegesmedvék kispadjára. – nyilatkozta Glen Hanlon - Ha csak a szakmai szempontok döntöttek volna, akkor a tavalyi szezon után is maradtam volna Miskolcon. Szükség volt rám otthon, az én döntésem volt, hogy távozok. Most viszont eljött az idő, hogy visszatérjek. A tavalyi alapszakaszunk sikeres volt, a játékosok rengeteget fejlődtek a szlovák ligában és izgalmas hokit játszottunk. Az idei évadban is figyelemmel követtem a csapat teljesítményét. Nagyon motivált vagyok, hiszem, hogy egy magasabb szintre tudjuk emelni a játékunkat. Tudom, hogy a szurkolók mögöttünk lesznek és támogatnak minket abban, hogy hosszú szezonunk legyen. Alig várom, hogy megérkezzek Miskolcra és megkezdjem a munkát a játékosokkal.


- Mindenki tudja, hogy már a tavalyi szezon végén is szerettük volna, hogy Glen folytassa nálunk a megkezdett munkát. – mondta Egri István, a DVTK Jegesmedvék elnöke - Ez sajnos egy családi ok miatt nem jött létre. Ugyan más körülmények között, de örülök, hogy ezúttal sikerült megegyezni vele. Az ő hatalmas szakmai tudása és személyisége garancia arra, hogy a csapatunk tovább fog fejlődni. Úgy gondolom, hogy hatalmas szó, hogy egy ilyen neves szakembert sikerült ismét a magyar hokiba csábítanunk. Hiszek benne, hogy ő a megfelelő személy a céljaink eléréséhez. Nagyon várjuk az újabb közös munkát, ami már pénteken megkezdődik. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!