Ugrás a tartalomra

Vágányzár május 17. és 20. között és 23-án, terelt 21-es busz 15-én

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. május 12. csütörtök 14:22
Az Újgyőri piac és az Újgyőri főtér között, a Tiszai pályaudvar irányában várható vágányzár okán az 1-es villamosok nem érintik ezt a két megállóhelyet, míg vasárnap a Tour de Hongrie kerékpárverseny miatt módosul a 21-es autóbuszok útvonala és megállóhelyei.

Az MVK Zrt. közlése szerint május 17. és 20. között, valamint 23-án, hétfőn 08:20 és 12:55 között vágányzár miatt a Felső-Majláthról induló 1-es villamosok nem érintik az Újgyőri piac és az Újgyőri főtér megállóhelyeket. A kimaradó megállók helyett az 1-es villamost az Újgyőri piac ideiglenes megállóhelyen, illetve az Újgyőri főtéren a 2-es villamos megállóhelyén lehet igénybe venni.

Felső-Majláthról az első, terelt útvonalon közlekedő szerelvény 08:20-kor, az utolsó még terelve közlekedő villamos pedig 12:55-kor indul. A vágányzár nem érinti a Tiszai pályaudvarról Felső-Majláth irányába közlekedő 1-es villamosokat.

A 21-es busz vasárnapi terelése összefoglalva; Fotó: MVK Zrt.

Arra is kitértek, hogy május 15-én, vasárnap üzemkezdettől 14 óráig a Tour de Hongrie kerékpárverseny miatt módosul a 21-es autóbuszok útvonala és megállóhelyei.

A Kandó Kálmán utca irányába nem érintik az Erzsébet tér megállót, helyette a Szemere-kert megállóhelyen állnak meg. A Tiszai pályaudvar irányába nem érintik a Szemere utca megállóhelyet, helyette az Erzsébet tér vagy a Népkert megállóhelyek vehetőek igénybe.

(Címlapkép: Illusztráció; MiNap-archív; Fotó: Juhász Ákos)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!