Ugrás a tartalomra

Városnézés orgonamuzsikával

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. augusztus 03. szerda 17:55
Az Orgonák Éjszakájához kapcsolódóan szombaton, az aktuális belvárosi tematikus séta során a hangszerek királynője lesz a központban.

Különleges városnézéssel bővül most szombaton a Tourinform Miskolc által szervezett belvárosi tematikus séták sora - írja közleményében a MIDMAR Nonprofit Kft. Az Orgonák Éjszakájához kapcsolódóan - a Filharmónia Magyarországgal közös szervezésben – augusztus 6-án olyan sétán vehetnek részt az érdeklődők, amelyen nemcsak szó lesz a hangszerek királynőjéről, hanem két helyszínen meg is hallgathatják azt; az Avasi református templomban és a Kakastemplomban Herczeg Zoltán orgonaművész be is mutatja és meg is szólaltatja ezt a csodálatos hangszert.

A rendhagyó időpontra meghirdetett városnézés kapcsolódik ahhoz az országos rendezvénysorozathoz, melynek célja ennek a különleges hangszernek a megismertetése a szélesebb közönséggel. A másfél órásra tervezett sétaprogram a Kakastemplomban zárul, ahol 18 órától orgonakoncertet hallhatnak a résztvevők. Augusztusban további OrgonaPont hangversenyekre is sor kerül Miskolcon.

A szombati városnézésre előzetes regisztráció nem szükséges. Egyéni vendégeket várnak, indulás 16:30-kor az Erzsébet térről. Jegyvásárlás indulás előtt a helyszínen.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!