Ugrás a tartalomra

Világsztár a CineFest vörös szőnyegén – mutatjuk, hogyan sétált be a MÜHÁ-ba a Dallas ikonja

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. szeptember 13. péntek 16:42
A jubileumi fesztiválra látogatott péntek délután az elsősorban a Dallas-sorozat Bobby Ewingjaként ismert Patrick Duffy, aki minden jel szerint már egy nappal korábban megérkezett Miskolcra.
Patrick Duffy Miskolcon - Juhász Ákos képgalériája

Csöbör Katalin országgyűlési képviselő csütörtökön ugyanis közösségi felületén számolt be arról, hogy a Hotel Palota Lillafürednél találkozhatott a nemzetközileg is ismert hírességgel.

Aztán egy helyi étteremben fotózták le, ahol többek között mangalicasteaket és pálinkát is kóstolt, írja a Street Kitchen.

Patrick Duffy a Végállomás Bistro & Wine-ban vacsorázott párjával, Linda Purl színésznővel. A magazin beszámolója szerint a magyaros vonalon választottak ételt, kóstoltak például termelői sajtokat, felvágottakat, kovászos kenyeret, hortobágyi húsos derelyét, parmezános bundában sült mangalicasteaket és paradicsomos gnocchit, a desszertjük pedig egy sós étcsokoládéból, tejfölfagyiból, pisztáciából és fekete ribizliből álló kreáció volt. A vacsorához birspálinkával koccintottak.

Az idén hetvenötödik évét betöltő színész Vékes Csaba új filmjének, a Lepattanónak a szereplőjeként tűnt fel a Művészetek Házában. A premiervetítést 15:45-kor, a Pressburger-teremben tartják. Ezt követően a rendező és a magyar színészek mellett az amerikai csillag is mesél majd a forgatásról.

A filmet 18:30-kor a Zukor-teremben is levetítik majd.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!