Ugrás a tartalomra

Kultúra

Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2021. október 16. szombat 13:49
Demian József filmje egy színházi társulat egyetlen éjszakájának történetét meséli el.
On
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. október 15. péntek 15:07
Szerdán zsoltáréneklő versennyel kezdődött a 27. Veczán Pál Egyházzenei Kórustalálkozó. Csütörtökön pedig megnyitották a négynapos énekkari mustrát a Mindszenti templomban, ahol az ünnepi beszédben a névadó személyére is visszaemlékeztek.
Forrás
mnsz.hu
Utoljára módosítva
2021. október 15. péntek 10:38
Georges Feydeau remekbeszabott vígjátékát mutatja be a Miskolci Nemzeti Színház október 15-én. A Nagyszínház színpadán Rusznyák Gábor átdolgozásában és rendezésében láthatják a nézők a Bolha a fülbe című vígjátékot.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. október 14. csütörtök 17:25
Ünnepi konferenciát tartottak a magyar tudományos ismeretterjesztés 180. évének alkalmából.
Forrás
Bódogh Dávid
Utoljára módosítva
2021. október 14. csütörtök 22:20
Erdélyi és felvidéki magyar nagyasszonyokról, hitveseikről, de gyermeknevelésről, lakodalmi ebédekről és korabeli háztartási praktikákról is szó esett a belvárosi Felvidék Házban szerda kora este.
Forrás
Bájer Máté
Utoljára módosítva
2021. október 14. csütörtök 10:31
A város által szervezett egyeztetésen bemutatkozhattak azok az intézmények és szolgáltatók, akik építik a város kultúráját. Emellett átadtak egy kézikönyvet is, ami a szegmens összes szereplőjének elérhetőségét tartalmazza, a Miskolci Nemzeti Színháztól kezdve a különböző kórusokon keresztül a helyi művészekig, fellépőkig, rock zenekarokig.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. október 13. szerda 11:08
Igazi családi hétvégén van túl a Miskolci Szimfonikus Zenekar. Október 4-én két Zendülő koncerten tapsolhattak a miskolci és környékbeli óvodások és kisiskolások. (Támogatott tartalom.)
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. október 12. kedd 13:56
Igazi családi hétvégén van túl a Miskolci Szimfonikus Zenekar. Október 4-én két Zendülő koncerten tapsolhattak a miskolci és környékbeli óvodások és kisiskolások.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. október 11. hétfő 18:28
Az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulója tiszteletére városi versmondó versenyt hirdet a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár miskolci tanulók számára két korcsoportban. Az általános iskolák 7-8. osztályai és az annak megfelelő középiskolai évfolyamok tanulói, valamint a 9-12. évfolyamos középiskolai tanulók mérhetik össze tudásukat.
Forrás
Király Csaba
Utoljára módosítva
2021. október 11. hétfő 11:25
Elindult az anyósklub – az önfejlesztő foglalkozás, ahol az anyósok megtanulhatják, hogyan ne váljanak a viccekből ismerős sztereotípiává. Ami sokszor nyilván túlzás, de valóban nehéz lehet megtalálni a határokat a családi dinamikában. Az Éltető Kapcsolatok Közössége Egyesület képzésekkel segít, emellett népszerűsítik a szívpárna használatát és visszahoznák a bölcsőket.

Programok

-
Miskolc és környéke
-
Miskolc és környéke