2018. szeptember 20. Friderika
Miskolc
13°C / 26°C

Kultúra

Kujan István
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 19. 19:02
A Színház- és Filmművészeti Egyetem zenés színész szakirányának végzős hallgatójaként érkezett Miskolcra, és máris három darabban – egy-egy operettben, musicalban és vígjátékban – láthatja a miskolci közönség Litauszky Lillát. Interjúnkból megtudhatják, mit váltott ki belőle a miskolci felkérés, mivel érzi úgy, hogy meg kell küzdenie, és hogyan látja a jövőjét Miskolcon.
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 19. 14:35
Teltházzal debütált a CineFest új helyszíne. A Népkerti Vigadó programjai közt szabadtéri vetítés és koncert is szerepel. Kedd este az Engedem hadd menjen c. magyar dokumentumfilmet vetítették. A nézők a rendezőt is kérdezhették.
index.hu
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 19. 13:49
Gyógyulása érdekében ismét kórházban fekszik Törőcsik Mari, írja a szerdai Bors. A lap információi szerint a 82 éves színésznő ezúttal immun- és vitaminterápiára feküdt be a kórházba.
MTI
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 19. 12:20
Hetvenedik születésnapját, öt évtizedes pályáját ünnepli Deák Bill Gyula november 9-én a Papp László Budapest Sportarénában. Vendégként színpadra lép Hobo (Földes László), valamint Ganxsta Zolee és Big Daddy Laca a Kartelből.
Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 19. 16:10
A tavalyi Hongkongi Filmnapoknak olyan nagy sikere volt a fesztiválon, hogy a CineFest és a berlini iroda úgy döntött, nemcsak folytatják az együttműködést, de bővítik is azt: idén nem csupán filmvetítések, de szakmai programok is lesznek, ahol a vizuális effekteken lesz a fókusz. A Hongkongi Filmnapok kedd délután kezdődött Wong Kar-wai A nagymester című filmjével, az Uránia teremben.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 19. 14:15
Néhány napon belül elkészül Gregovszki Gábor alkotása a Jókai lakótelepi aluljáró homlokzatán. Az „Alvilág Őrzője” című pályamű az önkormányzat által meghirdetett „Fesd a várost színesebbre” pályázat keretében készül. Az alkotók reményei szerint pénteken már teljes pompájában láthatják a festményt a városlakók. – Parai Roland videóriportja.

Oldalak

Ajánlat