2018. június 25. Vilmos
Miskolc
8°C / 18°C

Kultúra

minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. június 24. 19:53
Az Indiai Nagykövetség a Miskolci Polgármesteri Hivatallal és Kulturális Központtal együttműködve vasárnap rendezte meg a 4. Nemzetközi Jóga Nap & 3. Gangesz-Duna: Indiai Kulturális Fesztivált Miskolcon, a Szent István téren.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. június 24. 17:42
A németországi Rheingau-Taurus tartomány CDU képviselője tett látogatást ötfős küldöttségével szombat délután, a lillafüredi Palotaszállóban. Klaus Peter Willsch azért érkezett Miskolcra, hogy a már így is példásan működő magyar-német kapcsolatot elmélyítse, többek között a már több határon túli borlovagrenddel jó viszonyt ápoló István Nádor Borlovagrenddel is.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. június 24. 16:32
Szombaton éjszaka akár azt is gondolhattuk, a mi városunkról mintázták az Éjszaka a múzeumban című amerikai fantasy-vígjátékot: pedig ez "csak" egy szokásos Múzeumok Éjszakája volt Miskolcon. A Herman Ottó Múzeum Papszeri Kiállítási Épületében a zene került az este középpontjába, a Színészmúzeumban pedig a Latabár-dinasztiával tölthettünk el néhány órát.
Méder Noémi
Utoljára módosítva: 
2018. június 24. 16:29
Pénteken még hazánk egyik legismertebb duója, a Wellhello mozgatta meg a miskolciakat a Lovagi Tornák Terén, szombaton pedig ismét egy varázslatos éjszaka elé nézhetett a város, hiszen az év legrövidebb éjszakája, a Szent Iván-éj jegyében tölthették szabadidejüket azok, akik ellátogattak a Diósgyőri várba.
noizz.hu
Utoljára módosítva: 
2018. június 25. 06:22
Jövőre érkezik az új Pókember film a mozikba, melynek címét (vagyis alcímét) eddig még nem tudtuk. Tom Holland, a Pókember: Hazatérés fiatal sztárja (akarva, vagy) akaratlanul kikotyogta az új film címét Insta-videójában.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. június 24. 15:16
A Múzeumok Éjszakája országos programsorozathoz városunk is csatlakozik évről-évre. Az idén 16. alkalommal megrendezett éjszakai kalandozásra a Herman Ottó Múzeum 7 kiállítóhelyen várta a látogatókat. Botanikaland, halotti maszkok és sehol nem látható kéziratok – a Pannon-tenger Múzeum és a Lévay József Muzeális Könyvtár is kitett magáért a Múzeumok Éjszakáján.

Oldalak

Ajánlat