Ugrás a tartalomra

Kultúra

Forrás
Szakonyi Stella
Utoljára módosítva
2021. december 05. vasárnap 10:06
Ünnepi műsort adott múlt vasárnap a Szinvavölgyi Néptáncműhely a Művészetek Házában.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. december 03. péntek 15:49
Absztrakt karácsonyfát állított pénteken a Miskolci Fogyatékosságügyi Szakmai Műhely. A Városház téren található Széchenyi-szobor mellett elhelyezett installáció fogyatékossággal élők segédeszközeiből állt össze, közepén pedig világító szív található. Mindezzel az összefogást és a sztereotípiák elutasítását szimbolizálja.
Forrás
Bódogh Dávid
Utoljára módosítva
2021. december 04. szombat 12:58
A városvezetők és a miskolci kisebbségi önkormányzatok képviselői egyeztettek csütörtök délután a Nemzetiségek Házában az intézmény jövőjéről.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. december 03. péntek 16:26
December 3-án kezdetét veszik a Géniusz-napok a miskolci és ózdi Géniusz Könyváruházakban, ami azt jelenti, hogy három napon át minden könyvre 20 százalék kedvezmény jár. Mindemellett izgalmas programokkal készül az áruház a könyvszeretők számára.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. december 02. csütörtök 12:41
Ebben az évben is meglepetésekkel, valamint játékos feladatokkal várja olvasóit a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár. Az intézmény december 1-től igyekszik a látogatóinak kedveskedni, hogy így tegye még meghittebbé az ünnepi előkészületet.
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2021. december 01. szerda 17:51
A könyvet a Miskolci Galéria Kondor-termében mutatták be, ahol Fedor Vilmos beszélgetett a szerzővel, Bárdos Istvánnal. 
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2021. december 01. szerda 11:42
Get Back címmel az eredeti angol kiadással egy időben magyarul is megjelent a Beatles együttes utoljára kiadott lemezének készítését megörökítő könyv, amelyet szombaton Egerben mutatnak be.
Forrás
Király Csaba
Utoljára módosítva
2021. november 30. kedd 14:28
A miskolci Czipa András nyerte a 22. Kárpát-medencei Kossuth-szónokversenyt. Az ifjú szónokbajnoknak nem ez volt az első villanása a műfajban, hiszen városi és országos szinten is ért el szép eredményeket retorikai megmérettetéseken. Emellett jogásznak tanul és a színészettel is szemezget – sokoldalú fiatal reménysége Miskolcnak, aki bariton hangján mesélt kicsit magáról.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. november 29. hétfő 18:29
A szeptemberben elhunyt zeneszerzőre életművén keresztül együtt emlékezik a miskolci és a váci görög közösség december 11-én a Miskolci Csodamalom Bábszínházban.
Forrás
minap.hu//MTI
Utoljára módosítva
2021. november 29. hétfő 15:42
A haltermelők ki tudják szolgálni a hazai karácsonyi halfogyasztási igényeket annak ellenére, hogy az előző évekhez képest elmarad az idei haltermés - közölte az Agrármarketing Centrum (AMC) hétfőn az MTI-vel.

Programok

-
Miskolc és környéke
-