Ugrás a tartalomra

Kultúra

Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2023. április 01. szombat 18:40
A Téli Tárlat megnyitása már második alkalommal zökkent ki a megszokott ritmusából, mindez azonban maximum abban mutatkozott meg, hogy az eseményen résztvevő alkotók és a kultúrát kedvelő közösség lengébb ruhában jelent meg az újranyíló Miskolci Galériában április első napján.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. április 01. szombat 14:29
Kézműves vásárral és különféle kreatív foglalkozásokkal, mesterség bemutatókkal valamint népzenei műsorral várta az érdeklődőket a Fügedi Márta Népművészeti Egyesület április 1-jén, szombaton. A programmal a Népi Kézműves Alkotóházak és Műhelygalériák X. Országos Hetéhez csatlakozott az intézmény. 
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 31. péntek 13:43
Április 6-án, csütörtökön levetítik a Hat hét című magyar filmet a Cine-Mis Nonprofit Kft. által üzemeltetett Művészetek Háza Uránia Art Mozitermében, majd kerekasztal-beszélgetést is rendeznek a krízisterhes kismamákkal és örökbefogadással foglalkozó Várva Várt Alapítvány munkatársainak részvételével.
Forrás
Balogh Csilla
Utoljára módosítva
2023. március 31. péntek 09:19
Megnyílt Lőrinczi Zsigmond IDŐ című kiállítása a Miskolci Nemzeti Színházban.
Forrás
24.hu / telex.hu
Utoljára módosítva
2023. március 30. csütörtök 17:53
A család a Telexnek küldött tájékoztatása szerint az operatőr rövid ideig tartó, méltósággal viselt betegségben hunyt el csütörtökön.
Forrás
Bacsó István
Utoljára módosítva
2023. március 30. csütörtök 16:11
Az első fesztivál nagy sikerén felbuzdulva és Miskolc komolyzenei képzésére alapozva a Miskolci Egyetem Bartók Béla Zeneművészeti Kara idén is meghirdette tavaszi fesztiválját, amely a belvárosban található neobarokk Zenepalota Bartók termében és az egyetem díszaulájában rendezik meg április 4. és május 24. között.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 29. szerda 12:39
Kézműves vásárral és fogalkozásokkal, mesterség bemutatókkal és népzenei műsorral várja az érdeklődőket a Fügedi Márta Népművészeti Egyesület április 1-jén, szombaton és húsvétvasárnap a Diósgyőri Népi Kézműves Alkotóházban.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 28. kedd 17:29
Az energiaválság és a rezsidíjak brutális drágulása miatti szolgáltatás- és nyitva tartás-racionalizálás után újra teljes szolgáltatási körükkel várják a miskolciakat a helyi könyvtárak és kulturális intézmények. Az alábbiakban közöljük a részleteket. 
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 28. kedd 15:50
Újra Városi Est, adomány Selmecbányának, állatkerti tematikus nap
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 27. hétfő 19:37
Különleges videót osztott meg az oldalán a miskolci szépirodalmi folyóirat.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!