Ugrás a tartalomra

Városinfó

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 19. kedd 11:12
Autóbusz-vezetői állásba keres jelentkezőket a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. A cég toborzót is tart november 28-án – közölte portálunkkal a városháza.

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 16. szombat 16:49
160 millió forintból megújult az önkormányzati tulajdonban lévő Százszorszép Óvoda. A Serház utca 1. szám alatt kicserélték a külső nyílászárókat, külső homlokzati hőszigetelést és födémszigetelést kapott az intézmény, okos fűtési rendszert létesítettek, valamint az épület tetejére napelemes rendszert telepítettek. Energetikai felújítás zajlik még jelenleg is a Diósgyőri, a Mesevár, a Leszih Andor úti és a Napraforgó Óvodában.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 13. szerda 16:31
Hóügyeletet működtet november 15-e és 2020. március 15-e között Miskolc önkormányzata a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. közreműködésével a téli síkosságmentesítési és hóeltakarítási feladatok megszervezéséhez kapcsolódva.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 11. hétfő 14:01
Az elmúlt időszakban a MIHŐ Kft-hez több fogyasztói jelzés érkezett, hogy napközben hidegek a radiátorok. A városháza sajtóosztálya közleményben tájékoztat.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2019. november 09. szombat 09:03
Miskolcnak a polgármester mellett civil az alpolgármestere is: Veres Pál javaslatára Varga Andreát – minősített többséggel – szavazta meg a pozícióra a grémium a péntek délutáni ünnepélyes alakuló ülésen. A városháza Dísztermében a polgármester egy tíz területet felölelő programot hirdetett meg, ami Nagy-Miskolc felemelkedését hivatott szolgálni.
On
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 08. péntek 11:11
Olvassa el figyelmesen, mielőtt hétfőn munkába indul!
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 07. csütörtök 16:31
A Bogáncs utca forgalma – a Déli Ipari Parknak köszönhetően – az utóbbi időben megnőtt, így indokolttá vált az útburkolat, a vízelvezetés, a világítás, valamint a híd javítása, megerősítése. Az előkészítő munkálatok már október elejétől tartanak – tudatta portálunkkal a városháza sajtóosztálya.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 07. csütörtök 15:16
Alig több mint egy évtizede készült el a Hideg sori út, mégis indokolttá vált a felújítása. A 810 méteres útszakasz aszfaltozása tavasszal várható, de a jelenlegi előkészítő munkálatok már most okozhatnak némi fennakadást a közlekedésben – tudatta portálunkkal a városháza.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 07. csütörtök 10:48
Jelentős részben önálló biciklis útszakasz épül a Bosch felé – tájékoztatta szerkesztőségünket a miskolci polgármesteri hivatal.
Forrás
Miskolc TV/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 06. szerda 17:08
A krízishelyzet megoldásán dolgozik az MVK. Mint arról már beszámoltunk, a polgármester utasította a társaságot, hogy lehetőségeihez mérten vegye figyelembe az utasok igényeit. A járatmegszűntetések miatt a kritikus vonalakon többletjáratokat indítottak. A krízis megoldásába bevont szakmai szervezet szerint ugyanakkor a teljes hálózat újragondolása szükséges, amelyben érdemi munka az első közgyűlés után kezdődhet.

Programok

-
városszerte