2018. szeptember 20. Friderika
Miskolc
13°C / 26°C

Városinfó

minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 19. 15:14
Miskolc élen jár az elektronikus ügyintézési lehetőségek kialakításában, a helyi közigazgatás fejlesztésében. A borsodi megyeszékhely a települési önkormányzatok közül elsőként jelent meg a lakossági és gazdálkodó ügyfelek számára létrehozott, elektronikus ügyintézési szolgáltatást nyújtó Személyre szabható Ügyintézési Felületen (SZÜF). A SZÜF-ön a miskolciak az adó, a hatósági és a szociális ügyeiket intézhetik el most már otthonról, gyorsan, kényelmesen.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 18. 12:34
A Vasgyárban folyamatban lévő útfelújítási munkák mellett szeptember 18-tól a 29-es járatok újra eredeti útvonalukon közlekednek és a menetrendkönyvben meghirdetett megállóhelyeken állnak meg – tájékoztatott az MVK Zrt.
Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 18. 15:44
Vasárnap rekord számú résztvevővel rendeztek teljesítménytúrát, hétfő reggel aztán hivatalosan is megnyitották a Mobilitási Hetet Miskolcon. A nagy hagyományokkal rendelkező, ún. eljutási versenyen 22 perc alatt ért be a biciklis, a villamos és az autós a Szent István téri célba, a futó pedig harmincöt perc alatt teljesítette a távot és három perccel mögötte maradt el a busz. Mindannyian egyszerre indultak el a diósgyőri villamos-végállomástól.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 18. 09:11
Szeptember 17-22. között lezárják a Szent István téri parkoló egy részét.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 16. 14:11
Hagyományosan az úgynevezett eljutási versennyel kezdődnek el hétfőn reggel a Miskolci Mobilitási Hét rendezvényei. De ahogy megszokhattuk, ezúttal is tartanak városrészi mobilitási napokat, amik lehetőséget adnak arra, hogy a helyben élők – gyermekek, szülők, kismamák, nyugdíjasok – is könnyebben bekapcsolódhassanak a programba.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 16. 14:11
A hétvégén több változás is lesz az autóbusz-közlekedésben Miskolcon. Íme, a részletek:

Oldalak

Ajánlat