Ugrás a tartalomra

Városinfó

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 29. szerda 16:30
Forrás
Bacsó István
Utoljára módosítva
2023. március 29. szerda 15:51
Mondta a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke Miskolcon, a kamara Népkerti Vígadóban rendezett hatvanötödik küldöttgyűlésén.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 29. szerda 08:56
Illegális beköltözők, randalírozás, szemetelés – ilyen és ehhez hasonló jelzések érkeztek az elmúlt időszakban a miskolci önkormányzathoz a történelmi Avas városrészből. Egyrészt az ottélők, a helyi pincetulajdonosok panaszkodtak, illetve a már csaknem két éve életre hívott hegygazda-rendszeren keresztül is észlelte a városvezetés a problémát. A problémát, amely azonnali intézkedéseket vont maga után, annak ellenére, hogy a városnak nincs meg a teljes jogköre arra, hogy szankcionálja az együttélés szabályait betartani nem tudó lakókat, erre a Kormányhivatal hivatott. Csakúgy, mint arra, hogy kellőképpen megvizsgálja, hova, milyen körülmények közé ad ki lakcímkártyát. 
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 29. szerda 07:43
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 28. kedd 18:14
A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Főosztályának határozata szerint a rókák (és más vadonélő ragadozók) veszettség elleni orális immunizálását megyénkben, a Sajó vonalától keletre eső területeken 2023. április 3 - 8. közötti időszakban fogják elvégezni.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 28. kedd 17:50
A Miskolc Holding Zrt. tagvállalataként működő, megváltozott munkaképességű dolgozókat foglalkoztató cég ügyvezetői pozícióját 2023. március 17. napjától Lukács Lívia tölti be.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 28. kedd 17:29
Az energiaválság és a rezsidíjak brutális drágulása miatti szolgáltatás- és nyitva tartás-racionalizálás után újra teljes szolgáltatási körükkel várják a miskolciakat a helyi könyvtárak és kulturális intézmények. Az alábbiakban közöljük a részleteket. 
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 28. kedd 15:50
Újra Városi Est, adomány Selmecbányának, állatkerti tematikus nap
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 28. kedd 17:09
Nyílt levelet juttatott el szerkesztőségünkhöz Dukai Zoltán, a Miskolc Holding Zrt. vezérigazgatója, amelyben Hollósy Endre András és Bajusz Gábor (Fidesz-KDNP) miskolci önkormányzati képviselők nyilatkozataira reagál, amelyek a vállalat bükkszentkereszti üdülőjének és vezérigazgatói irodájának felújításáról szóltak. A nyílt levelet az alábbiakban változtatás nélkül közöljük. 
Forrás
Balogh Csilla
Utoljára módosítva
2023. március 28. kedd 12:26
A város közlekedéséről mondhatják el véleményüket, illetve tudhatnak meg információkat a miskolciak a Városi Esték újabb rendezvényén április 22-én.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!