Ugrás a tartalomra

Városinfó

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. április 22. csütörtök 09:57
Varga Andrea alpolgármester kérésére oltópont kijelölését kezdeményezte Miskolc önkormányzata Lyukóban. Veres Pál polgármester az ügyben levelet küldött és személyesen is egyeztetett Alakszai Zoltán megyei kormánymegbízottal. Az oltópont felállításával kapcsolatban a kormányhivatal részéről is megvan a nyitottság – tájékoztatta lapunkat a miskolci önkormányzat.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. április 20. kedd 13:33
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. április 20. kedd 12:57
Miskolcon a vendéglátós vállalkozók zöme már előre gondoskodott a teraszukra vonatkozó hatósági engedély beszerzéséről, de aki még csak most, vagy az elkövetkező időszakban nyújtja be kérelmét az is gyors elbírálásra számíthat. Ugyanakkor fontos, hogy minden vállalkozás maradéktalanul tartsa be a közterület-használati engedélyében foglaltakat, hogy elkerülje az esetleges szankciókat.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. április 16. péntek 16:45
Ötleteket és javaslatokat gyűjtöttek össze családbarát és inspiráló közösségi terek kialakítására egy konferencián. A határon átnyúló projekt a miskolci Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület (ERKE) és egy szlovák szervezet között valósul meg. Kétnapos online konferenciájukat péntek délelőtt kezdték el.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. április 16. péntek 11:58
A koronavírus miatt ma még ugyan nem ismert, hogy mikor nyithatnak ki a fürdők az országban, a Miskolci Fürdők Kft. péntektől megkezdi az Ellipsumba a dolgozók toborzását – olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. április 15. csütörtök 16:54
A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. a koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából 2020. november 17. napjától határozatlan időre bezárta az ügyfélszolgálati irodáit. A kormányzati enyhítések alapján 2021. április 19-től újraindul a személyes ügyfélfogadás a Parkolási ügyfélszolgálati irodában és a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. ügyfélszolgálatán - írja közleményében a városháza sajtóosztálya.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. április 15. csütörtök 13:21
A kerti hulladék és az avar égetését tavaly szeptemberben betiltották Miskolcon. A miskolci Ökomenedzser Iroda kampányában újból felhívja erre a lakosság figyelmét.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. április 15. csütörtök 13:12
A legutóbbi kormányzati intézkedéseknek és a vonatkozó kormányrendeletnek megfelelően április 19-én teljes kapacitással nyitnak újra a március 8-án elrendelt rendkívüli szünet ideje alatt ügyeleti rendszerben működő miskolci óvodák - közölte a polgármesteri hivatal sajtóosztálya.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. április 15. csütörtök 12:58
Nem kell hazamenniük a kisgyermekes anyukáknak átpelenkázni babájukat: pelenkázó padot avattak és adtak át nekik a Géza és a Gálffy utca kereszteződésében lévő játszótéren csütörtökön. A fejlesztést kezdeményező egyesület szakmai vezetője elmondta, legközelebb Kassán van hasonló baba-mama barát pad.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. április 15. csütörtök 12:50
A Miskolc Holding Zrt. sikeres pályázatot nyújtott be a „Tisztítsuk meg az Országot!” című projekt első ütemére, melynek pályázati felhívását az Innovációs és Technológiai Minisztérium az Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. útján tette közzé a tavalyi év során - közölte a városháza sajtóosztálya.