Ugrás a tartalomra

Városinfó

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. április 06. hétfő 19:45
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. április 06. hétfő 20:52
Ahelyett, hogy támogatnák a védekezésben az önkormányzatokat, bevételeket vesznek el tőlük. Legutóbb ezt írta közleményében a Velünk a Város frakciója. A kormány intézkedései, az ingyenes parkolás és a gépjárműadóból befolyó összeg elvétele mind az önkormányzatokat sújtják. A Velünk a Város frakcióvezetője szerint ezek az intézkedések milliárdos nagyságrendű bevételkiesést is jelenthetnek Miskolcnak, miközben a járványügyi védekezésben is jelentős összegeket költ a város a lakosság védelmében.
Forrás
Miskolc Televízió
Utoljára módosítva
2020. április 06. hétfő 17:21
Naponta a városháza legfontosabb híreit hallhatja, első kézből.
On
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. április 06. hétfő 17:25
Az MVK Zrt. a hétfő reggeli műszakváltás időszakában több helyszínen vizsgálta az utasforgalom alakulását. A közlekedési vállalat munkatársai hét kiemelt helyszínen voltak jelen: a Repülőtéren, a megyei kórháznál, a Joyson megállóhelyen, a Tiszai pályaudvaron, a Búza téren, az Újgyőri főtéren, valamint a Villanyrendőrnél. Ezentúl az utasforgalom alakulását hat szakember személyesen is megfigyeli autóbuszon utazva.
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2020. április 05. vasárnap 21:47
A különleges fényfestéssel az otthon maradásra biztatják mindazokat, akik ezt megtehetik.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. április 05. vasárnap 15:17
Az egész országban ingyenes lesz a közterületi parkolás, a miskolci városvezetés azonban továbbra is azt kéri, ha tehetik, maradjanak otthon.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. április 04. szombat 21:56
A munkálatok során kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy az utazóközönséget a legkisebb mértékben zavarják.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. április 04. szombat 22:20
Ahelyett, hogy támogatnák a védekezésben erőn feletti munkát végző önkormányzatokat, a kormány 450.000.000 forintot venne ki a miskolciak zsebéből – írja szerkesztőségünkben eljuttatott közleményében a Velünk a Város frakciója.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. április 04. szombat 14:59
Túllépte a nyolcmillió forintot a miskolci önkormányzat adományokra létrehozott számlája. A koronavírus járvány elleni küzdelemre nagyon sok ember ajánlott fel pénzt. Most minden forint számít, a legkisebbtől a legnagyobbig. A számla létrejöttét egyébként miskolci polgárok kezdeményezték.
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2020. április 04. szombat 12:28
Örömmel fogadták a Salkaházi programban regisztrált szépkorúak az önkormányzat szerdán indult akcióját, melyben a városháza szociális osztályának munkatársai élőszóban adnak tájékoztatást a koronavírusjárvánnyal kapcsolatos legfontosabb és legaktuálisabb tudnivalókról.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!