2018. június 25. Vilmos
Miskolc
8°C / 18°C

Városinfó

minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. június 24. 08:50
MVK Zrt., Herman Ottó Múzeum, Papszeri Kiállítási Épület, Miskolci Galéria, Alkotóház, Képtár, Herman Ottó Emlékház, Diósgyőri vár és még sorolhatnánk - felsorolni is sok, hány helyszínen, kulturális intézményben várják különleges, színes programokkal az érdeklődőket Miskolcon, a Múzeumok Éjszakáján. Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat, mit, hol, mikor érdemes megnézni!
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. június 24. 17:15
„Kriza Ákos csapatának ma már igazán van mire büszkének lenni” – nyilatkozta a nyomortelep-felszámolási program élére polgármesteri megbízottnak kinevezett Nagy Ákos. Interjúnkban a közös munka, az elért eredmények mellett arra is kitért, hogy ma már a számozott utcáknál sem kell félve leszállni a villamosról.
Kujan István
Utoljára módosítva: 
2018. június 24. 19:06
Spanyolország? Portugália? Vagy a brazilok? Esetleg egy „sötét ló”, egy olyan csapat jut el a XXI. Labdarúgó Világbajnokság döntőjéig, amire előzetesen senki nem számított? Az első csoportmérkőzések után nagyon nehéz még jósolni – ettől függetlenül mindenkinek megvan a kedvenc játékosa, csapata. A Foci Teraszon szurkoló miskolciakkal beszélgettünk.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. június 24. 16:42
Több mint négyszáz diák végzett idén a fennállásának huszonötödik évfordulóját ünneplő. Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumban. A kibocsátó rendezvényt pénteken délelőtt tartották az intézményben.
Kujan István
Utoljára módosítva: 
2018. június 24. 11:04
Elkezdődött Miskolcon is a Magyar Közút által kezelt utak felújítása, a 3-ason a Baross Gábor csomóponttól közel 2 kilométer hosszan, egészen a Metróig új aszfaltréteget raknak le. A tervek szerint az iskolakezdésre befejezik a munkát. Az autósokat arra kérik, hogy fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozásokat betartva, türelemmel vezessenek az érintett szakaszon. A kerület országgyűlési képviselője szerint az ilyen infrastrukturális beruházások fontos szerepet játszanak egy nagyvállalat térségbeli letelepedésénél.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. június 22. 17:53
Miskolcon a mai napon útjavítási, kátyúzási munkát végeznek a következő helyszínen:

Oldalak

Ajánlat