Ugrás a tartalomra

Első lett a Miskolctapolcai Strand „Az Év fürdője” szavazáson!

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. szeptember 05. csütörtök 22:57
A „Helyiek Kedvenc Fürdője” lett a Miskolctapolcai Strand, megelőzve többek között a nagykátai, a leányfalui és a Hajdúdorogi Strandfürdőt. A Barlangfürdő pedig a Top-10-be került be az „Év Fürdője 2019” szavazásán. Emellett megyei összesítésben is kiválóan szerepeltek a miskolci strandok.
Fotó: Juhász Ákos

A „Helyiek Kedvenc Fürdője” - ezt a címet nyerte el a Miskolctapolcai Strand, vagyis az „Év Fürdője 2019” szavazásán az országban a legtöbben voksoltak rá ebben a kategóriában. Még két kategóriát díjaztak: az „Év Fürdője” a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő lett, itt a Miskolctapolca Barlangfürdő is helyezést ért el, tizedik lett. A harmadik kategóriában, az „Év Feltörekvő Fürdője” címet a makói Hagymatikum kapta meg.  

- Idén az volt a célunk, hogy a Miskolctapolcai Strand megnyerje ezt a versenyt a „Helyiek Kedvenc Fürdője” legyen. Számunkra fontos volt, hogy a tavalyi év után ismét jól szerepeljünk, és nagyon szépen köszönjük azoknak, akik ránk szavaztak – nyilatkozta Scheitzner Beáta, a Miskolci Fürdők Kft. ügyvezetője.

- A legnagyobb fürdőket érintő szavazáson a Miskolctapolcai Barlangfürdő tizedik helyezést ért el, ennek is nagyon örülünk, hiszen benne vagyunk a TOP10-ben, és jól látható, hogy nagyon nagy fürdők előznek meg bennünket.

Fotó: Mocsári László

- A változékony nyár ellenére nagyon sokan keresték fel az elmúlt időszakban strandjainkat. A nyár értékelése ugyan még tart, hiszen épp most zártuk le az augusztust, de  az már most látszik, hogy a Barlangfürdő négy-öt százalékos emelkedés mutat, a Selyemréti Strandfürdő hozza a tavalyi látogatottságot, a Miskolctapolcai Strandnál pedig  nagyon erőteljes,  17 százalékos  látogatószámnövekedés tapasztalható, ami igen ritka növekedés az idei nyáron, az ország többi strandjához képest – mondta Scheitzner Beáta

Megyei összesítésben is kiválóan szerepeltek fürdőink. Borsodban első lett a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő, második a Miskolctapolca Barlangfürdő, harmadik a Miskolctapolcai Strand, míg ötödik a rangsorban a Selyemréti Strandfürdő.

Az "Év Fürdője 2019" szavazásról és a további eredményekről ITT olvashat. 

További hírek

Olvasnivaló