Ugrás a tartalomra

MKK: még egyeztetnek a nyár végére tervezett nagyrendezvényekről 

Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2020. július 31. péntek 20:57
Felülvizsgálja a nyár végére meghirdetett, ötszáz fő feletti rendezvényei megtartásának lehetőségét a Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft. (MKK) - közölte honlapján a miskolci művelődési házak mellett a Diósgyőri várat és a Lovagi Tornák Terét is üzemeltető cég.
Fotó: MiNap-archív

Ahogyan arról csütörtökön lapunk is beszámolt, a kormányzat továbbra sem engedi az ötszáz fő feletti rendezvények megtartását. A jelenlegi intézkedések ugyanis a koronavírus-járvány elleni védekezést szolgálják és a kormányzat álláspontja szerint bármilyen módosítás kockázatos lenne. A döntés miatt a nagyobb fesztiválok már biztosan elmaradnak ebben az évben.

Miskolcon, három az MKK által szervezett programot érintenek az érvényben maradó szabályok: augusztus 22-én tartanák a Dumaszínház - Ketten az úton című elődását és ugyanezen a napon lépne fel Halász Judit. Rúzsa Magdi augusztus 30-án lépne elvileg a miskolci közönség elé. Mindhárom program helyszíne a Lovagi Tornák Tere lenne.

Az MKK azt írta a kormányzati tájékoztatás fényében, felülvizsgálják ötszáz fő feletti rendezvényeink megtartásának alternatív lehetőségeit. "Megkezdtük az egyeztetést a fellépők menedzsmentjeivel. Arra törekszünk, hogy vendégeink számára is a legmegfelelőbb megoldás szülessen. Szíves megértésüket és türelmüket kérjük, amint konkrét információnk van, arról tájékoztatást nyújtunk minden online felületünkön" - hangsúlyozzák.

(Nyitóképünk egy korábbi, a Lovagi Tornák Terén megtartott koncerten készült.)
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!