Ugrás a tartalomra

Pályázati felhívás

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. augusztus 14. szerda 17:18
A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében pályázni lehet a közösségi szinten irányított helyi fejlesztések – angol elnevezésén Community-led local development (CLLD) – megvalósítására. A Diósgyőri Horizont Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégiában megfogalmazott „Egészségmegőrzést, illetve prevenciót szolgáló infrastruktúra fejlesztése” című helyi felhívás keretében 8-15 millió forint közötti vissza nem térítendő támogatást biztosít a pályázóknak a rendelkezésre álló forrás erejéig.

Miskolc kiemelt célkitűzése az egészségmegőrzés, a prevenció, ezért pályázat útján is fejleszteni kívánja a feladatellátáshoz kapcsolódó infrastruktúrát. Fontos, hogy minél többen vehessenek részt szűrőprogramokon és bekapcsolódjanak az egészségmegőrzéssel kapcsolatos kezdeményezésekbe. A program azokat a pályázókat támogathatja, akik újszerű megoldásokkal, eszközökkel kívánnak eredményt elérni az egészségmegőrzés, a prevenció területen. Kiemelt célcsoport a gyermek, ahol különösen nagy jelentősége van az egészségtudatos magatartás elsajátításának.

A felhívás keretében az alábbi tevékenység támogatható önállóan: egészségmegőrzést, illetve prevenciót célzó infrastrukturális fejlesztés, ezen belül helyiségek, épületek felújítása (beleértve az épületgépészetet is), átépítése, bővítése, jelenleg más funkciót betöltő épület célokhoz kapcsolódó fejlesztése.

A felhívásra Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatának többségi tulajdonában lévő gazdasági társaságok, a Magyarország területén alapított és miskolci székhellyel/telephellyel rendelkező közalapítványok, jogi személyiségű civil szervezetek és nonprofit gazdasági társaságok nyújthatnak be pályázatot.

Az összességében 15 millió forint forrásalapot kínáló felhívás európai uniós támogatással, a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg. A felhívásról bővebb információ itt található.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!