Ugrás a tartalomra

Vasárnap a körcsarnokban pattog a labda

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. augusztus 11. kedd 09:33
A 28. MEAFC Vándorkupa – Szlaboda István Emlékversenyt augusztus 16-án rendezi meg az egyetemiek asztalitenisz szakosztálya. A Miskolci Egyetem Körcsarnokában 9 órától pattog majd a labda minden bizonnyal estig, hiszen a nap során lesz a MEAFC III. osztályú Géczi István Emlékversenye is.

Az összevont férfi páros  vándorkupa elnyerésére a MEAFC NB II-es csapatát erősítő Bodnár József-Szűcs József párosnak is komoly esélye van, csakúgy, mint két egykori kiváló MÉMTE-s  játékosnak, az erre az alkalomra összeálló Molnár Jánosnak és Linzben játszó és edzőként is dolgozó párjának, Báthori Attilának. Mint azt Holdi László főszervezőtől, a MEAFC szakosztályvezetőjétől megtudtuk, a szurkolók közé várják az Európa-bajnoki ezüstérmes, vb-negyedik miskolci  Borosné Molnár Annát is.

A II. osztályú vándorkupára, a női amatőr küzdelmekre, illetve a megyei és amatőr játékosokat is váró III. osztályú versenyre nevezni  egyaránt augusztus 13-án, csütörtökön 20 óráig lehet Hajdu Istvánnál  (hajduis@freemail.hu), vagy Holdi Lászlónál (holdi_laszlo@citromail.hu).   A helyszínen nem lesz lehetőség a nevezésre!

Versenyszámok:

MEAFC Vándor Kupa-Szlaboda István emlékverseny

- Férfi összevont páros Vándor Kupa

- Férfi egyéni Vándor Kupa

- Női egyéni amatőr (versenyzési engedéllyel nem rendelkezők)
    
MEAFC III. osztályú verseny-Géczi István emlékverseny

- Férfi egyéni

- Férfi páros

- Összevont ifi (fiúk, lányok)

További hírek

Olvasnivaló