Ugrás a tartalomra

Argyris Kampetsis a DVTK játékosa

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2023. július 21. péntek 19:13
24 esztendős görög utánpótlás válogatott támadót igazolt a DVTK. Argyris Kampetsis (teljes nevén Anargyros Kampetsis, görögül Αργύρης Καμπετσής) a görög Panathinaikos együttesétől érkezik Diósgyőrbe.

- Gólokkal és gólpasszokkal szeretnék segíteni a Diósgyőrnek abban, hogy elérje a céljait - nyilatkozta Argyris Kampetsis. - Korábban már dolgoztam együtt Kuznyecov Szergejjel a Panathinaikoszban, tudom, hogy milyen elvárásai vannak és milyen munkamódszereket követ. Boldog vagyok, hogy itt lehetek.

Fotó: dvtk.eu

Argyris Kampetsis a görög Aris Petroupolisnál kezdte pályafutását, majd hamar az AEK Athén labdarúgója lett, ahonnan két esztendő után leigazolta az Olympiakos Pireusz együttese. A piros-fehéreknél kilenc éven keresztül végig járta az utánpótlás csapatokat, majd 2017-ben a Borussia Dortmund második gárdájához szerződött. Ezt követően visszatért Görögországba, de már a rivális Panathinaikos együttesébe, Kuznyecov Szergej ekkor Bölöni László segítője volt a görög csapatnál. 2021 nyarán egy évbe kölcsönbe került a holland Willem II gárdájához, majd a kölcsönszerződése lejárta után a tavalyi évben ismét a görög zöld-fehéreknél játszott. Eközben végig tagja volt a görög utánpótlás válogatottaknak, az U19-es együttesben 19 mérkőzésen hat, míg az U21-es csapatban 12 találkozón négyszer talált be az ellenfelek kapujába.

Argyris Kampetsis minden ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton, aláírta a szerződését, ami akkor lép életbe, ha minden szükséges papír rendelkezésre áll. Már csatlakozott új csapattársaihoz Diósgyőrben.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!