Ugrás a tartalomra

Március közepén is Termelői Nap

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. március 09. szombat 16:18
Portékákkal és húsvéti kézműves foglalkozással vár mindenkit március harmadik vasárnapján is a Miskolci Termelői Nap.
Grafika: MKK

Készüljünk együtt a húsvétra! – felkiáltással kézműves-foglalkozással (is) vár minden érdeklődőt a Miskolci Termelői Nap az Erzsébet téren március 17-én, vasárnap reggel 9 és délután 1 óra között. 
Itt mindenki beszerezheti kedvenc kézműves portékáját és a minőségi bioélelmiszereket. De ez a nap nem csak a bevásárlásról kell hogy szóljon, hiszen tartalmas délelőttöt tölthetnek itt a miskolciak és a távolabbról érkezők is, a család apraját-nagyját programokkal várják. 

Ennek a töretlen népszerűségnek örvendő programnak egyik vonzereje éppen a személyességében van, hiszen a rendezvény egy jó hangulatú találkozási lehetőség a termékeiket büszkén kínáló termelők és a vásárlók között.
Most ezen a szinte "közösségi alkalmon", melyet a természetesség, a kedvesség, a tudatosság és a sokszínűség jellemez, délelőtt 10 és 12 óra között húsvéti kézműves-foglalkozást tartanak a családok nagy örömére. Aki kedvet kapott, ne hagyja ki ezt a nagyszerű alkalmat most sem az Erzsébet téren - invitál a Miskolci Kulturális Központ.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!