Ugrás a tartalomra

Szerződést hosszabbított a DVTK és Bokros Szilárd

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2023. június 22. csütörtök 19:24
A szerződés lejárta előtt hosszabbított a DVTK és Bokros Szilárd. A 23 éves bal oldali védő két éve érkezett Diósgyőrbe, és hamarosan piros-fehér színekben játszhat az élvonalban.

- Megtiszteltetést jelent, és nagy boldogságot okoz, hogy a DVTK továbbra is számít rám - mondta Bokros Szilárd az aláírást követően. - Élő szerződéssel rendelkeztem, de amikor a DVTK jelezte hosszabbítási szándékát, egyből igent mondtam. 

- Két éve játszom Diósgyőrben, a második sokkal jobban sikerült a csapatnak és nekem is - tekintett vissza. - Amióta Kuznyecov Szergej és a stábja irányítja a csapatot rengeteget fejlődtem, elsősorban taktikai téren és előre játékban tudtam kamatoztatni azt a tudást, amit az edzéseken átadtak nekünk. A barátnőmmel két éve élünk Miskolcon, jól érezzük magunkat a városban, ebből a szempontból sem merült fel semmilyen kétség bennünk. 

- Engem napról napra több munkára sarkall a konkurenciaharc - folytatta. - Tudom, hogy melyik területen kell fejlődni, mit kell gyakorolnom a csapatedzés után kinn maradva. És ha látom, hogy valamit jobban csinál a posztrivális, akkor az is arra inspirál, hogy azon a téren is megelőzzem. Egy jó képességű vetélytárs persze könnyen kiszoríthat a kezdőcsapatból, de hosszú távon én is csak nyerek vele, mert húz felfelé, és még több munkára motivál. 

- Eddig is mindent megtettem az edzéseken és a mérkőzéseken, de mostantól még több energiát fogok mozgósítani annak érdekében, hogy az élvonalban is minél több játéklehetőséget kapjak - nézett előre. - Amikor egészen fiatalon bemutatkoztam az NB I.-ben, akkor elsősorban fejben nem álltam teljesen készen a feladatra. Több mérkőzésen nem jött ki belőlem a tudásom, és a sérüléshullám sem került el. Újra fel kellett magam építeni, de pár évvel később újra itt állok az élvonal kapujában. Csak rajtam múlik, hogy élni tudok-e vele - tette hozzá Bokros Szilárd.

Bokros Szilárd Monoron tanulta a labdarúgás alapjait, 11 évesen igazolt Felcsútra. A korosztályos válogatott labdarúgó 2018. augusztusában mutatkozott be az élvonalban, ahol eddig kilenc alkalommal lépett pályára. Első diósgyőri idényében kölcsönjátékosként 23 mérkőzésen lépett pályára piros-fehérben. Teljesítményének köszönhetően a DVTK végleg megvásárolta a játékjogát, amit 30 mérkőzésen hálált meg a bajnokcsapatban. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!