Ugrás a tartalomra

10+2 újabb koronavírus mém, amitől szem tutira nem marad szárazon

Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2020. december 03. csütörtök 10:10
A mémgyár nem pihen a második hullám alatt sem.

Nagy sikernek örvendett a márciusi,  világjárvánnyal kapcsolatos mémekből készült összeállításunk. Nem csoda, hiszen sokan mondják: a nevetés, a humor terápia az ilyen nehéz helyzetekben.

Nincs ez másképpen most sem, hiszen sokan lélegeztek fel nyáron, hogy már vége a nehézségeknek, aztán.... a nyárinál jóval több a beteg (akiknek mielőbbi gyógyulást kívánunk!), nyakunkon a sok korlátozás és most még senki sem tudja, mikor látjuk meg a fényt az alagút végén (arra meg nem is gondolunk mi lesz, ha ez a fény majd dudál is).

Mielőtt azonban bárki halógödröt ásna, azt javasoljuk, miközben szorítunk az egészségügyi dolgozóknak a helytállásért és a betegeknek a mielőbbi gyógyulásért, néha pihenjünk meg. Pihenjünk és nevessünk, utóbbi ugyanis állítólag gyógyít. Tartsanak velünk ismét! 


1. Előre szólok, ha megjelenik Van Pelt (a vadász), én léptem!


2. Köszi, köszi, igazán nem kellett volna. De tényleg...


3. Na ki van itt? Pontosabban, ki nincs ott(hon?)


4. No miss, az nem-nem.


5. Értem én, hogy csak egy utolsó vacsora, de nyitva se lehetnének!


6. Ha most csendben maradsz, még lepisilheted a következő utcasarkot is, hiába van túl az 500 méteren!


7. Pedig egy kis szilvalekvár, meg egy kis langyos tej biztos megoldaná a szitut....


8. ...és biztosan nem a Betyár Barack!


9. ... ráadásul a bal lábát is húzta.


10. Azért emlékezzünk meg azokról az embertársainkról is, akik kifejezetten élvezik, hogy otthonról, pizsamában melózhatnak immáron 9 hónapja, és nem igazán terveznék a visszatérést az irodába...


Végül következzen két videó! Juhász Bálint, a Petőfi Rádió, a Class Fm és a Music FM korábbi, a NextFM jelenlegi műsorvezetője például az alábbi anomáliára hívta fel a figyelmet:

+1.

 

@ajuhaszbalintshow

Kijárási korlátozás + 8-tól 1/2 6-ig ... ? #nekedbe #kijarasitilalom #covid #budapest #magyarorszag #legjobbzene #zene #micsodanap #authcsilla

♬ eredeti hang - Bálint Juhász

 

Kovács András Péter pedig a kutyájában talált nem várt cinkosra annak érdekében, hogy a kisboltnál megihasson még egy sört (apró baki: a kisbolt is hétig van nyitva, szóval művész úrnak azt javasoljuk, vegye meg előre, mi is úgy szoktuk! - a szerk.)

+2.

 

@buntonio

#foryou #coronavirus #kovacsandraspeter #kijarasitilalom

♬ eredeti hang - Buntonio

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!