Ugrás a tartalomra

Advent a Miskolc Televízióban – Vasárnap fellobban a remény lángja 

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. december 05. szombat 18:45
A város adventi koszorújának gyertyagyújtásai, valamint a Miskolci Szimfonikus Zenekar minden évben népszerű adventi hangversenyei ezúttal a tv-képernyőre költöztek.

A járványhelyzet miatti korlátozások idén nem teszik lehetővé, hogy a miskolciak együtt hangolódhassanak a szeretet ünnepére, de az adventi, meghitt pillanatok így sem maradnak el. Közvetítéseinknek köszönhetően mindenki otthonról, biztonságban élheti át az advent legszebb üzeneteit.

Advent második vasárnapján fellobban Miskolc adventi koszorúján a remény lángja is. A gyertyagyújtást a Miskolc Televízió élőben közvetíti 17.45-től. A jelenlegi korlátozó intézkedések miatt mindenkit arra kérnek, hogy ne élőben, hanem a televízió képernyőjén keresztül kövesse az eseményt. A remény gyertyáját Papp András görög katolikus esperes, Badány Lajos önkormányzati tanácsnok, valamint Cseléné Figula Edina önkormányzati képviselő gyújtja majd meg.

Az advent meghitt hangulatához a Miskolci Szimfonikus Zenekar idén is hozzájárul, bár ezúttal ők sem közönség előtt lépnek színpadra. A szimfonikus zenekar adventi koncertjét a Miskolc Televízió tűzte műsorára. A bronzvasárnap adventi hangversenyének műsorában elhangzik többek között Handel és Mozart műve, amit a televízió nézői vasárnap este negyed nyolckor láthatnak.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!