Ugrás a tartalomra

Az Ildi Rider zenekarral és Bűvész Show-val folytatódik a GYEK-napok

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. május 28. kedd 12:16
Legközelebb június 1-jén várják az érdeklődőket a Szeleta Park Látogatóközpontba.
A GYEK-napok korábbi rendezvényén / Fotó: Juhász Ákos

Európában egyedülálló módon, népszerűsítő kampányt indított a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház, a Velkey László Gyermekegészségügyi Központ (GYEK) megismeréséhez, amely hazánk legnagyobb gyermekegyézségügyi központja - adta hírül szerkesztőségünknek Balázs Mária, a vármegyei kórház sajtószóvivője. 

A programsorozat, amely a GYEK-Napok elnevezést kapta és a Szeleta Park Látogató Központban kapott helyet, amiről portálunk is hírt adott. Bemutatja az egészségügyi intézmény szakembereit: orvosait, szakdolgozóit, emellett a kórház értékeit egy színesebb perspektívából - írta.

A rendezvénysorozat lehetőséget teremt, hogy a résztvevők élvezetes kulturális programok kíséretében megismerjék a modern, gyors diagnosztikai és terápiás módszereket, az ellátásokat, amelyek gyermekbarát környezetben történnek, valamint a szülők számára is lehetőséget nyújt, hogy gyermekeiket közvetlenül végigkísérhessék a gyógyulás útján - tudtuk meg. A következő alkalom június 1-jén lesz. 

GYEK-napon

További hírek

Olvasnivaló