Ugrás a tartalomra

Csapatként jól dolgozott a Jegesmedvék, idegenben nyertek

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. november 22. vasárnap 19:48
A Tipos Extraliga 16. fordulójában bravúros idegenbeli győzelmet aratott a DVTK Jegesmedvék csapata.

A HK Dukla Michalovce elleni mérkőzésen Részegh Tamás szerezte meg a vezetést, amit a második harmadban Galanisz Nikandrosz növelt kétgólosra. A hazaiak még szépíteni tudtak, de a meccs végéig jól tartotta előnyét Dave Allison csapata és mindhárom pontot elhozta.

Tipos Extraliga, alapszakasz, 16.forduló, eredmény:
HK Dukla Michalovce - DVTK Jegesmedvék 1-2 (0-1, 1-1,0-0)
Nagymihály, Zimný štadión, zárt kapuk mögött, játékvezetők: Peter Loksik, Ondrej Kalina, Róbert Frimmel, Matej Janiga

DVTK Jegesmedvék: Rajna (Kiss B.) - Wolff, Kiss D., Csányi, Osterberg, Jordan - Wehrs, Szirányi, Rokaly, Vas, Részegh - Láda, Rauhauser, Lövei, Galanisz, Magosi - Vojtkó, Ritó, Miskolczi, Révész, vezetőedző: Dave Allison

0-1 13:18 Részegh (Rauhauser, Wehrs)
0-2 34:53 Galanisz (Jordan)
1-2 39:51 Bartánus (Takác, Soltés)

Edzői értékelés:

Dave Allison: A csapat jól reagált a legutóbbi vereségre és most a jobbik arcunkat sikerült megmutatni. A meccs elejétől jól menedzseltük a játékot, működtek azok a dolgok, amiket megbeszéltünk. A kétgólos előny megszerzése után okosan játszottunk és semlegesítettük az ellenfél támadásait. Igazán komoly veszélyt nem tudtak kialakítani a kapunk előtt, ami azt jelenti, hogy csapatként jól dolgoztunk. Ha legutóbb azt mondtam, hogy megérdemeltük a vereséget, akkor most azt kell mondanom, hogy teljesen megérdemeltük a győzelmet.

(Külső képünk illusztráció)

További hírek

Olvasnivaló