Ugrás a tartalomra

Cseh Laci segít – úszósapkával a gyerekekért és a kóbor állatokért

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. október 01. szombat 14:25
Meghosszabbított határidővel, október végéig lehet licitiálni a Cseh László dedikált úszósapkáira. A befolyt összeget célzottan, jótékonysági célra fordítja az önkormányzat.
Fotó: Mocsári László

Újra teltház a Miskolci Állategészségügyi Telepen – a Fonodai utcán kis túlzással már a csillárról is kutyák és macskák lógnak. Amíg ez így van, nem tudnak újabb állatokat fogadni – az altatás visszavezetése nélkül. Ezt viszont senki sem akarja, ezért lenne fontos és életmentő, hogy minél többen fogadjanak örökbe, vagy jelentkezzenek ideiglenes befogadónak - hívja fel a figyelmet szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében a városháza. 

Az állatok etetése és orvosi ellátása súlyos összegeket ró a telepre és az őket segítő Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítványra, nekik is komoly segítséget jelenthet az a jótékonysági licit-akció, amelyet a miskolci önkormányzat és Cseh László, olimpiai bajnok úszó közösen indított.

Cseh Laci két dedikált (hitelesített és bekeretezett) úszósapkát ajánlott fel, ezekre lehet licitálni. A legmagasabb licit-összeget pedig fele-fele arányban az állategészségügyi telep nehéz sorsú kutyái és cicái, illetve a Miskolci Éltes Mátyás Óvoda, Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórházi Tagozata kapja.

Licitálni meghosszabbított határidővel október 31-ig lehet egy hozzájárulási nyilatkozat kitöltésével a kommunikacio@miskolc.hu e-mail címen. További információ a licitről: miskolc.hu/licit

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!