Ugrás a tartalomra

Curtis Lillafüreden forgatott klipet legújabb pop balladájához

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. július 25. csütörtök 20:46
A véleményvezér rapper, Curtis új szerzeménnyel jelentkezett, mely sokaknak tartogathat meglepetéseket. Ugyanis nemcsak a dal műfaja, témája és időzítése, hanem maga Curtis rendhagyó előadásmódja miatt is váratlannak mondható.

A „Kegyelem” egy lélekig hatoló, ízig-vérig pop felvétel lett, melyben az újpesti fenegyerek ezúttal énektehetségét csillogtatja meg. Az elmúlt hetekben elhintett teaser videók során az is kiderült, hogy egy egészen rendkívüli videóklip is forgott a gyönyörű Lillafüreden – írták a szerkesztőségünknek eljutatott sajtóközleményben. Az új dalban feszegeti határait az előadó, melyben talán még a közönség számára is ismeretlen, érzelmesebb részét fedi fel.
 
- Néhányan meglepődhetnek, hogy egyáltalán nem rappelek a dalban, de aki jobban elmerült az eddigi zenei munkásságomban, az tudja, hogy a kezdetektől fogva dallamosabb vonalát képviseltem a rap műfajnak. Már a „Lehetne újra február” is eltér a hiphoptól, viszont a „Kegyelem”-nél még ennél is messzebbre merészkedtem, egészen más, mint az eddigiek! Ez egy, a szó szoros értelmében vett popdal, teljesen új hangzással, melyben hosszú idő óta először ismét énekelek – mondta el Széki Attila (Curtis)
 
- Az új számot egy gondtalanabb időszakomban kezdtem el írni nagyjából másfél évvel ezelőtt, mégis terápiás céllal újra elővettem. Most tudtam csak befejezni, ki kellett írnom magamból azokat a dolgokat, amik a lelkemben harcolnak – árulta el a rapper. 

A „Kegyelem” című felvétel egy váratlan fordulatokkal teli, érzékletes metaforával megspékelt videóklip kíséretében debütált csütörtökön. A felvételeken a Hámori-tó és a Lillafüredi Palotaszálló, valamint a vízesés és környéke több látószögből is megmutatkozik. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!