Ebben a kocsonyában pont nem volt béka
A szakácskönyvet is író amerikai színészt, Stanley Tuccit elbűvölte a kocsonya.
Pénteken ünnepelte hatvankettedik születésnapját Stanley Tucci, akit nagyon sokáig nem érdekelt a gasztronómia, mostanában viszont már olyannyira foglalkoztatja, hogy többet foglalkozik vele, mint a színészettel, nemrég szakácskönyvet is írt - tájékoztat a Telex.
Péntek reggel pedig kocsonyával lepték meg, és az Instagramon örökítette meg a találkozását az étellel.
Egy kicsit meglepődött, amikor Andreától megtudta, hogy tíz órán át főzte, és hogy nincs hozzáadott zselatin benne, hanem az a főzés közben oldódik ki a sertéshúsokból, illetve a bőrből. Amint a videón is látható, lilahagymával ízesítették. A hozzászólásokból látszik, hogy a magyarok közül nagyon sokan szeretik a kocsonyát.
További hírek
Olvasnivaló
Aktuális
KÉPGALÉRIÁK
Ajánló
Támogatott tartalom
Programok
Jelenleg nincsenek programok!