Ugrás a tartalomra

Egy Playboy-modellel csalta Jennifer Lopezt a vőlegénye

dailymail.co.uk
Utoljára módosítva
2019. március 28. csütörtök 11:23
Zoe Gregory, egy brit Playboy-modell kedden tálalt ki a Dailymailnek, miszerint Alex Rodriguez nem sokkal korábban még neki küldözgetett magáról meztelen fotókat, s ha ezt a menyasszony, Jennifer Lopez nem hiszi el, neki bizony bizonyítéka is van.

„Ha J. Lo bizonyítékot akar, csak fel kell velem vennie a kapcsolatot” – üzente a pletykaoldalon keresztül a 44 éves modell, aki néhány napja döntötte el, hogy kitálal a sajtóban Jen és Alex március 9-i eljegyzése kapcsán.

A nő szerint, ő és az egykori baseballjátékos WattsAppon keresztül tartotta a kapcsolatot, mely tavaly nem sokkal karácsony előtt kezdődött, január 22-én azonban véget értek a beszélgetéseik.

„Jennifer Lopez egyszerűen fantasztikus nő, és nem ezt érdemli. Miközben Alex azt tervezgette, hogy feleségül veszi őt, tőlem kért szexvideókat, azt akarta, hogy jöjjünk össze. Ha ezt addig csinálta, amíg meg nem kérte a kezét, az egyszerűen nem fair” – nyilatkozta a The Sun magazinnak a hirtelen felbukkanó „jóakaró”.

Sem A-Rod, sem J.Lo nem reagált a vádra, de vélhetően az énekesnő ezt nem is veszi komolyan, ahogyan a Yankees játékosának, Jose Cansecónak a gyanúsítását sem, aki szerin Alex az ő exfeleségével is titkos viszonyt folytatott. Ezt a szóban forgó hölgy egyébként nyilvánosan is megcáfolta a kapcsolatot, tisztára mosva ezzel Rodriguez nevét.

További hírek

Olvasnivaló