Ugrás a tartalomra

Elfogta a rendőrség a kiliáni perverz férfit

Miskolc Televízió / minap.hu
Utoljára módosítva
2020. február 27. csütörtök 15:13
Beismerte tettét és szabadlábon védekezhet az a férfi, aki hétfőn általános iskolás gyerekeknek mutogatott közszeméremsértő képeket. A történteket többen megosztották a közösségi oldalon, felhívva a szülők figyelmét.

Az iskola udvarán lévő gyerekeknek mutogatott perverz képeket a telefonjáról a gyanúsított hétfő délután. A tanárok hívták a 112-őt, de akkor még nem tudták elfogni. A rendőrség az információkat megosztotta a rendészettel is.    

A történteket többen posztolták a közösségi oldalon, hogy a szülők figyeljenek oda a gyerekekre és lehetőleg beszélgessenek velük a történtekről. Ez a pszichológus szerint is elengedhetetlen ilyenkor.

Pócsi Orsolya szakpszichológus szerint az ilyen helyzeteket, nem lehet nem megtörténtté tenni. Ez a kiskorúakban rengeteg kérdést felvet. A félelmüket kezelni kell. A perverz embereknek egyébként éppen a félelemkeltés a céljuk.

A rendőrség információi szerint a férfit szerda délután elfogták, aki beismerte tettét. Szeméremsértés megalapozott gyanúja miatt folytat ellene büntetőeljárást a rendőrség. Ő most szabadlábon védekezhet.

A közelmúltban egyébként történt egy hasonló eset is a kiliáni posta oldalánál lévő 6-os busz megállójában. Itt is egy férfi molesztált kisebb lányokat. Erről a feltételezett elkövetőről nincs információnk.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!