Ugrás a tartalomra

Elfogták a spórolós tolvajt

police.hu
Utoljára módosítva
2021. március 26. péntek 12:07
Gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök azt a nőt, aki több mint hatszázezer forintot lopott el egy ózdi postán egy asszonytól. A nyomozók a pénz nagy részét lefoglalták és visszaadták tulajdonosának.

Az Ózdi Rendőrkapitányságon  január 5-én tett feljelentést egy helyi asszony. A sértett elmondta, hogy december 22-én a délutáni órákban a helyi postán várakozás közben pár percre őrizetlenül hagyta a pénztárcáját. Ügyintézése során később viszont elbizonytalanodott, hogy esetleg otthon felejtette-e tárcáját, így hazament. Hozzátartozója azonban megerősítette, hogy tárcáját magával vitte, így eszébe jutott, hogy a postán használhatta ki valaki figyelmetlenségét. A hölgy elmondta a rendőröknek, hogy mintegy hatszázezer forint készpénz volt tárcájában.

A nyomozók a széleskörű adatgyűjtéseknek köszönhetően azonosították az elkövetőt, akit március 25-én lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként. Az asszony beismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését.

A rendőrök 421 ezer forintot lefoglaltak és visszaadtak jogos tulajdonosának.

További hírek

Olvasnivaló