Ugrás a tartalomra

Elindult a szavazás - Idén is a miskolci adventi villamos lesz Európa legszebbje?

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. december 15. csütörtök 13:34
A voksolás elindult, önök dönthetnek arról, hogy idén is Európa legszebb adventi villamosa a miskolci.

 

Adventi villamos verseny

Hatodik alkalommal hirdette meg az MHD86 nevű cseh portál nemzetközi versenyét, amelyben Európa legszebb adventi villamosát keresik. Az elmúlt öt évben a miskolci járat győzött a megmérettetésen, a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. és Miskolc közösségének legnagyobb örömére.

Az idei szavazáson tizenkét ország harminckét villamosa versenyez az Európa legszebb adventi villamosa címért. Szavazni ide kattinva lehet, az oldal alján Miskolcot kell bejelölni, ezután – a korábbi évekkel ellentétben – e-mail-címet szükséges megadni, valamint, hogy feliratkozunk-e az oldal hírlevelére (ano=igen, ne=nem). Végezetül a „Hlasujte” (Küldés) gombra kattintva szavazhatunk.

Az elmúlt évektől eltérően a cseh portál ez alkalommal nem mutatja meg a szavazatok aktuális állását, csak a végeredményt fogják közzétenni.

Ahogyan az ismert, a miskolci adventi villamos az első adventi gyertya meggyújtásától közlekedik egészen vízkeresztig, vagyis 2023. január 6-áig. A kívülről már jól ismert mézeskalács házikó ban idén is a Szépség és a szörnyeteg mese szereplői: Belle, a Szörnyeteg, Kanna mama, a gyertyatartó és Csészike fogadják az utazóközönséget.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!