Ugrás a tartalomra

Elismerték a kálváriai erőszakoskodót lefülelő rendőröket és rendészt

minap.hu//police.hu
Utoljára módosítva
2022. június 24. péntek 11:00
Dicséretet és elismerést kaptak a szervek vezetőitől, miután az együttműködésnek köszönhetően elfogták a tettest.

Lapunk is megírta, majd később a sértettel is beszélgettünk, hogy a Kálvária lépcsősoron június 20-án 17 órakor egy akkor még ismeretlen tettes szexuális erőszak bűntett elkövetését kísérelte meg. A sértett segélykiáltásai miatt ezt abbahagyta és futva elmenekült a helyszínről. Pocsai Zsolt r. őrnagy és Horváth Zoltán r. főtörzsőrmester az elkövető személyének beazonosítása és felkutatása érdekében haladéktalanul felvette a Miskolci Önkormányzati Rendészet Ügyeleti és Térfelügyeleti Osztály osztályvezetőjével, Szabó Ferenccel a kapcsolatot. Az együttműködés eredményeként, illetve a rendelkezésre álló információk kiértékelésével beazonosították a gyanúsítottat, akit június 21-én a rendőrök elfogtak.

Fotók: police.hu

Szolgálati feladatainak kiemelkedő ellátásáért a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője Kiss Attila r. vezérőrnagy, Miskolczi István r. alezredes a Miskolci Rendőrkapitányság vezetőjének és Vincze Csaba, a Miskolci Önkormányzati Rendészet igazgatójának jelenlétében dicsérteben és elismerésben részesítette:

Szabó Ferencet, a Miskolci Önkormányzati Rendészet Ügyeleti és Térfelügyeleti Osztály osztályvezetőjét,

Pocsai Zsolt r. őrnagyot, a Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Életvédelmi és Államigazgatási Alosztály alosztályvezetőjét és,

Horváth Zoltánt r. főtörzsőrmestert, a Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Életvédelmi és Államigazgatási Alosztály nyomozóját.

További hírek

Olvasnivaló