Ugrás a tartalomra

Ezen a kisavasi lépcsősoron már jobb érzés fel-le sétálni

Király Csaba
Utoljára módosítva
2022. szeptember 07. szerda 13:09
Köszönhetően a Szebb Miskolcért és az Avasi Álom csapatok önkénteseinek, akik szeptember 3-án pár óra alatt kigazolták a Kisavasra vezető egyik lépcsősort, illetve összeszedték a szemetet a környékéről. A változás gyönyörködtet.

Az Avasi Álom egy olyan csoportosulás, amelynek tagjai tulajdonképpen a nevükben is jelzett városrész lehetőségeiről álmodoznak. Vezetőjük, Nagy Bálint elmondta, városszépítő akciót akartak szervezni, ezért felvették a kapcsolatot Jacsó Pál Avasi Hegygazdával, aki a helyszínt, a Kisavas soron átvezető lépcsőket javasolta.

Fotók: Szebb Miskolcért

A Szebb Miskolcért önkéntes szemétszedő csapatával már korábban összeértek a szálak, most viszont adta magát, hogy a két kollektíva közösen akciózzon. Végül mintegy 15 ember döntött úgy, hogy rászánja a szombat délutánját egy közösségi városszépítő akcióra.

Bálint végezetül hozzátette, hogy a folytatásban szeretnék majd kidekorálni a most megtisztított lépcsősort: „szép színesre” lefestenék, hogy a rendezettsége mellett a hangulata is hívogató legyen.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!