Ugrás a tartalomra

Február végén a Mühában és az Ifiházban ismét a zenéé és a táncé a főszerep

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. február 18. szombat 08:49
A Művészetek Házában a Müha Klub és a Jazz Inside keltheti fel az érdeklődést, az Ifjúsági Házban a Miskolc Dixieland Band Klub hozza a szokásos minőségi swing zenét, a Latin Projekt Dance Klub pedig a táncos lábúakat várja február utolsó hetében.
Ripoff RaskolnikovFotó: mupa.blog.hu

A Művészetek Házában nagy sikernek örvendő Müha Klub mostani vendége Ripoff Raskolnikov lesz, aki ikonikus színpadi megjelenése óta - ami tegyük gyorsan hozzá, hogy a ’80-as évek végén volt - sikert sikerre halmoz, legutóbbi lemezével 2021-ben jelentkezett. Raskolnikov az americana stílus legszínvonalasabb képviselői közé tartozik. Kezdetben az európai népzenék foglalkoztatták, majd egyre nagyobb szerepet kapott életében az a dalszerzői véna, ami az amerikai folklórban gyökerezik, többek között Bob Dylan és Tom Waits zenéjét is meghatározza. Idestova 20 éve él Magyarországon, de lemezei az utóbbi időben egyre jobb kritikákat kaptak külföldön is.

Mocsári László tavaly nyári felvétele a Miskolc Dixieland Band koncertjéről

A zenei svédasztalon a jazz képviselői a Jazz Inside Klubban találhatják meg a nekik való zenét hónapról-hónapra, ahol most Korb Attila vendég harsonás is hozzájárul majd ahhoz, hogy a zenei élmény teljes legyen. Nem lassítunk, a kínálatot még teljesebbé téve, az Ifjúsági Házban a Miskolc Dixieland Band Klub hozza majd elő a századelő pezsgő életérzését egy jó kis dixie muzsikával és a legismertebb dallamok felcsendülésével. Akinek esetleg ez sem lenne elég és táncra perdülne, nyugodtan megteheti a Latin Projekt Dance Klub keretein belül, hiszen a Latin Projekt élő zenéjére különböző latin táncok alaplépéseit oktatja majd az idén majdnem fél évszázados KÖDMÖN Ködmön Formációs Táncegyüttes két tagja, Garabuczi Zsófia és Simon Csaba vendégoktatók.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!