Ugrás a tartalomra

Feczkó: A legnagyobb kihívás a szurkolók visszacsábítása

m4sport.hu
Utoljára módosítva
2019. szeptember 05. csütörtök 14:14
A DVTK frissen kinevezett edzője bízik benne, hogy sikerül megtalálni azt a játékrendszert, ami sikerre vezeti a kieső helyen álló csapatot.
Fotó: Végh Csaba

Mint ismert, Feczkó Tamást nevezte ki vezetőedzőnek a labdarúgó OTP Bank Ligában öt fordulót követően sereghajtó DVTK. A korábban a Balmazújvárost és az MTK-t is az első osztályba irányító szakember már meg is tartotta első edzését a csapatnál. – Elszántan becsületesen és jól dolgoztak a játékosok – mondta az M4 Sport Sporthíradójának a szakember.

A vezetőedző hozzátette: tisztában van vele, a keret átalakításra szorul, és a télen is bele kell nyúlni, de az átigazolási időszak után nehéz minőségi labdarúgókat igazolni, az adott keretből kell a lehető legtöbbet kihozni. – A játékosok azok, akik edzőt csinálnak, bízom benne, hogy sikerül megtalálni azt a játékrendszert, ami sikerre vezet, és amivel elnyerjük a szurkolók szimpátiáját, és ismét elérjük, hogy az ellenfelek félve jöjjenek Diósgyőrbe” – fogalmazott Feczkó, aki úgy véli, tudatosan kell építkezniük, és ha ez visszaköszön a pályán, akkor otthon és idegenben is pontokat tudnak szerezni.

Szeretne egyébként minőségi játékosokat igazolni a hiányposztokra, de a héten összeállhat az a keret, amellyel a következő bajnokin, a ZTE ellen győzelemért mehetnek.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!