Ugrás a tartalomra

FEDEZZÜK FEL A BÚZA TÉRI VÁSÁRCSARNOKOT! - 4. RÉSZ

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. szeptember 21. kedd 12:52
Sorozatunkban bemutatjuk a Vásárcsarnok kínálatát, üzleteit. A Búza téri reggelek megszokott képe a friss áruért induló Miskolciak látványa. A vásárlásnak egy személyesebb arcát ismerjük itt meg: változatlan értékek modern környezetben. (Támogatott tartalom.)

A Vásárcsarnok külső boltjainak egyike az Avasi cukrászda Búza téri üzlete.

- Cukrászdánk és üzemünk 1999. augusztus 10-én nyílt meg az Avasi lakótelepen – mesél a kezdetekről Pataki Károly ügyvezető. - Családi vállalkozásként működünk, jelenleg 25 fővel. A fő tevékenységünk cukrászati termékek gyártása és értékesítése. Rendszeresen vállalunk rendelést és kiszállítást különböző rendezvényekre, bár ezek a tevékenységek – a jelen helyzetre való tekintettel – átmenetileg szünetelnek. Cégünk folyamatosan fejleszti gépparkját és termékei kínálatát, próbálunk megfelelni a növekvő vásárlói igényeknek és elvárásoknak.  

Szintén a 90-es évekre eredeztethetőt a Kedvenc Szakbolt Búza téri üzletének története, a cég 1993-ban alakult egyszemélyes családi vállalkozásként. - Az alapítás óta eltelt 28 évben mindig a vásárlóink elégedettsége volt a legfontosabb vezérlő elvünk, így a Kedvenc szakboltok neve mára már patinásan cseng Borsod-Abaúj-Zemplén mellett Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár megyékben is – mutatja be a vállalkozást Pálfi Dóra, a Kedvenc Szakboltok marketingese.

- Cégeink ma 8 egységből álló hálózatot üzemeltetnek. Az volt a célunk, hogy olyan üzleteket működtessünk, ahol vevőink jó minőségű árukat vásárolhatnak magas színvonalú kiszolgálás mellett.

Miskolc piaccsarnokában 2014-ben nyílt a 110 négyzetméteres Kedvenc Szakbolt.
- A választék kialakítása során folyamatosan törekszünk a legjobb beszerzési források felkutatására, elsősorban hazai, magyar beszállítók termékeinek preferálásával.

A Diána Zöldségsziget és Virág Ajándéküzlet 2008 októberében nyitott meg az újjáépült vásárcsarnokban.

- A megváltozott vásárlói igényeket figyelembe véve 2020-ban virágboltunk kínálatát megváltoztattuk: elsősorban tartós, esztétikus selyem és gumivirágok, illetve szezonális ajándéktárgyak széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat – mesél az üzletről Skalitzki Diána ügyvezető.

– Másik bástyánk a Diána zöldségsziget a régi csarnok épületében, ahol a hét minden napján zöldséggel, gyümölccsel és aszalványokkal várjuk kedves vásárlóinkat.

Az édes pillanatokat garantálja a Falánk Fanny Búza téri üzlete is, ami családi vállalkozásként indult 1994-ben. - A vállalkozásunk már 6 üzletet tudhat magáénak, de a legelső üzlet a Búza téri Piac cukrászdája, ezért különösen kedves számunkra – mondta Balázsné Nagy Judit ügyvezető

- Először csak cukrásztermékeket állítottunk elő, majd kibővítettük kínálatunkat gasztró termékekkel is.

Nem csak az idő, de a vásárlók elégedettsége is garancia az itt vásárolt árukra.

- 27 éve várjuk vendégeinket a Búza téri vásárcsarnokban, és reméljük, hogy még sokáig dolgozhatunk itt.

(Fizetett tartalom.)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!