Ugrás a tartalomra

Felmosóval verte agyon férjét harminc év után

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. február 04. kedd 11:18
A Miskolci Törvényszék tárgyalást tartott annak a vádlottnak az ügyében, aki 2018 áprilisában 33 évnyi házasság után egy felmosó nyelével okozhatta férje halálát, miskolci otthonukban.

A vádirati szerint a nő már hosszabb ideje erőszakos magatartást tanúsított a néhai férjével szemben. A szomszédok rendszeresen hallották a hangoskodást, szidalmazást, illetve több alkalommal láttak bántalmazást is.
2018. áprilisában az asszony a fürdőszobában ismét ütni kezdte a férfit, puszta kézzel és egy műanyag felmosónyéllel is. Az ütések  főleg a koponyáját érték. Az erősen vérző sértettet aztán a konyhába kísérte, leültette, majd a szomszédoktól elkérte a mentők telefonszámát és értesítette őket. 
A kiérkező mentők a férfit eszméletlen állapotban találták, újraélesztése nem sikerült. Halálát a bántalmazás okozhatta.

Az ügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat a nő ellen, aki a tárgyaláson nem tett vallomást, tagadta a bűncselekmény elkövetését. A bíróság kihallgatta továbbá a szomszédokat is, akik fültanúi lehettek az eseménynek.  

A törvényszék  további tanúk kihallgatásával folytatja az ügy tárgyalását.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!