Ugrás a tartalomra

Fernando: "Nehéz megszólalni"

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. március 03. vasárnap 15:56
- Egy 7-0-ra elvesztett mérkőzés után nehéz megszólalni. Az első félidő szorosan indult a szünetben mégis 3-0-ra vezetett az ellenfél, ez mégis jobban nézett ki, mint a mérkőzés egésze - értékelt Fernando Fernandez diósgyőri vezetőedző, a katasztrofálisan végződő, szombati, FTC elleni bajnoki mérkőzést követően.

Rengeteg párharcra, egy az egy elleni küzdelemre készültünk, így is megtörtént, azonban sok gyermeteg hibát követtünk el, nem lehetett más a vége.

Tizenkét gólt kaptunk az elmúlt két mérkőzésen, ami nagyon sok a mi helyzetünkben, csalódott vagyok, hogy így ért véget a nagyszerű sorozatunk. Nehéz helyzetben vagyunk, kétszer egymás után nem lehet véletlen ilyen vereséget szenvedni, mégis bízom benne, hogy nem ez a csapat igazi arca. Hibákat követtünk el, de meg kell szakítani ezt a szériát, még jobban kell dolgozunk, hogy újra visszatérjünk a sikeres útra, mint amikor mindenki pozitívan beszélt rólunk. Továbbra sem feledjük, hogy a bennmaradás a célunk, és mindent megteszünk érte - zárta szavait Fernando.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!