Ugrás a tartalomra

Folytatta győzelmi szériáját az Aluinvent DVTK

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. február 01. szombat 19:44
A Női Kosárlabda NB I. A-csoportjának 13. fordulójából elhalasztott összecsapás a fővárosba szólította az Aluinvent DVTK együttesét. A vártnál nagyobb küzdelmet hozott a találkozó, de a harminc pontot vállaló Shatori Walker-Kimbrough vezérletével végül kiharcolták a 83-77-es győzelmet a piros-fehérek, amivel tovább őrzik a második pozíciójukat a bajnoki tabellán.
Fotó: dvtk.eu

BEAC - Aluinvent DVTK 77-83

Rögtön a mérkőzés elején a DVTK ragadta magához a kezdeményezést, Goree és Walker-Kimbrough pontjai után Medgyessy is betalált. A hazai csapat lendülete a második felvonás első perceiben is kitartott, olyannyira, hogy Fogg két duplájával megfordította a mérkőzés állását, sőt, Mérész növelte is az előnyt (25-22). Kilenc másodperc múlva ugyan Medgyessy egyenlített egy hárompontossal, Mérész válaszolt egy duplával, viszont Kányási büntetőjével és Walker-Kimbrugh közeli találatával visszavette a vezetést az Aluinvent DVTK (27-28). A folytatásban is szorosan alakult a találkozó.

Goree nyitotta meg a második félidőt, majd Tóth F. szórt négy pontot. Majd úgy tűnt, a negyedik negyed első percében sem látnak találatot a nézők, amikor Kiss Angelika megszerezte első pontját. Tíz másodperccel a végső dudaszó előtt Shatori egy hármassal zárta le az összecsapást, vagyis a vártnál szorosabb mérkőzésen, de bezsebelte a győzelemért járó bajnoki pontokat az Aluinvent DVTK.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!