Ugrás a tartalomra

Gyermekvállalás és szülés az Arttérben

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 29. szerda 09:18
Július 29-én szerdán 17 órától, a gyermekvállalás és a szülés lesz a téma az Arttérben.

Kishonthy-Kardos Rita coach a szülésélmény tréningekről beszél majd, Czeglédi Hanga Edit dúla, ötgyermekes családanya az otthonszülések élményét idézi meg. Hiripi Edina a Női Erőforrás, Család és KarrierPONT szakmai vezetője a szülésre felkészülés időszakáról, saját tapasztalatairól szól, párja Péter, pedig az apás szülések élményét osztja meg.

Juhász Zsófia családterapeuta „Anya és apa születik” címmel vázolja gondolatait az első gyermek érkezésének hatásáról és a szülők lelki fejlődéséről. Kiss Erika dietetikus a várandósság idejének étkezési szokásait elemzi és a javasolt étrendről beszél, Gulyásné Sinka Erika gazdasági tanácsadó pedig a gyermekvállaláshoz anyagi oldalról közelít.

Néhány többgyermekes családanya is jelen lesz arttérben, akik döntésekről, meglepő helyzetekről és sok-sok családi élményről számolnak be.

Jancsó Dóra és Varga Andrea előadóművészek rajzfilmek híres musical betétdalaival készülnek. Matiscsák Éva a szülést segítő illóolajok hatását érzékelteti illatkóstolóval, míg a házigazda Népkerti Vigadó és Söröző séfje Kopasz Miklós valódi ízélményre buzdít majd nyári ételekkel.

A Barkland Pincészet borásza, Blahó Renáta gyöngyöző bort kínál az újszülöttek egészségére. Minden kedves érdeklődőt várunk szeretettel!  

 

További hírek

Olvasnivaló