Ugrás a tartalomra

Hétvégére kissé enyhül az idő

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. január 10. péntek 13:50
Eleinte többnyire erősen, majd változóan felhős idő várható a hétvégén, rövid ideig még napsütésre is számíthatunk, de jövőhéten ismét visszatér a ködös, felhős, hideg idő, .

Szombaton hajnalban párás, ködös idő várható csapadék nélkül. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -5, -1 fok között alakul. 

Napközben változóan felhős lesz az ég, többórás napsütés várható. Csapadék nem lesz. Az északnyugati, majd az északira forduló szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2, 7 fok között alakul.

Vasárnaptól igen enyhe levegő érkezik fölénk a magasban, emiatt a jövő héten a csendes időben erősödik a ködhajlam. Éjszaka sokfelé képződik köd, ami napközben csak lassan, vagy egyáltalán nem oszlik fel, és sok lesz felettünk a felhő is, emiatt napsütésre sem számíthatunk. 

Éjszaka általában gyenge fagy várható, napközben pedig fagypont körüli értékre melegszik csupán a levegő. A ködös területeken szitálás, ónos szitálás előfordulhat.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!