Ugrás a tartalomra

A hibák ellenére is magabiztosan nyert az MVLC

Kujan István
Utoljára módosítva
2020. november 05. csütörtök 12:42
Ismét Popovics Miklós ült a miskolci férfi vízilabdacsapat kispadján, és a KSI ellen meg is szerezte első győzelmét a bajnokságban.

Az első negyedben három gólt jegyző Biros Barnabás vezérletével 5-2-re húzott el a hazai csapat, és bár az ellenfél jól tartotta magát, az MVLC győzelméhez kétség sem férhetett. Biros mellett Magyar Márton is öt gólig jutott. Kezd visszatérni az alapcsapat, éles mérkőzésen is visszatértek a Lukács-testvérek, így már csak Lukas Seman maradt ki egyelőre a keretből.

Forrás: a PannErgy-MVLC hivatalos Facebook-oldala

Kis István távollétében ezúttal Popovics Miklós ült le a miskolciak kispadjára (a vezetőedző a debreceniek ellen játszott meccsen reklamálásért piros lapot kapott, ezért eltiltását töltötte a KSI ellen – a szerző). – A megszerzett 3 pont ellenére sem vagyunk elégedettek a látottakkal, mert olyan hibákat vétettünk, amikre egyébként korábban felhívtuk a játékosok figyelmét – értékelt a lefújást követően Popovics Miklós. – Sok ziccert is kihagytunk, ha a helyzeteinket belőjük, sokkal nagyobbra is nyílhatott volna az olló a két csapat között. Előre tekintünk, de azt kell mondanom, hogy a Kaposvár otthonában ez nem lesz elég.

Vismeg Zsombor szerint jó mérkőzést játszottak, még úgy is, hogy mindkét gárda tudása alatt játszott. Kaposvárra is a 3 pont megszerzéséért utazunk – tette hozzá a két gólig jutó játékos.

Az MVLC 8 meccs után 13 ponttal áll a tabellán, ezzel felzárkóztak a 8. helyezett BVSC-hez. Szombaton Kaposvárra utaznak, majd november 18-án, este fél 8-tól a BVSC-t fogadják a Kemény Dénes uszodában.

E.ON Férfibajnokság, eredmény (A 8. fordulóból pótolt mérkőzés):
PannErgy-Miskolc-KSI SE 15-10 (5-2, 2-1, 3-3, 5-4)
A miskolciak gólszerzői: Biros B. 5, Magyar 5, Vismeg Zs. 2, Vismeg B., Lukács, Hornyák.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!