Ugrás a tartalomra

Húsvét? Akár már az Ellipsumban is 

minap.hu / Miskolc Televízió
Utoljára módosítva
2022. március 24. csütörtök 19:37
Április közepétől újra fürdőzhetnek a vendégek az Ellipsum Élményfürdő Miskolctapolca medencéiben. 
Már csak az utolsó simítások maradtak hátra | Fotók: Horváth Csongor

A strand februárban zárt be ideiglenesen annak érdekében, hogy a kivitelező a garanciális hibákat kijavítsa. Most már az utolsó simításokat végzik. Újrafugázták a medencéket, kicserélték a rozsdásodó elemeket, helyreállították a csúszdákat, továbbá a gépészeti hibákat is kijavították.

Egy több mint ötven pontból álló listát adott át a fürdő a kivitelezőnek a teendőkről 

– A fugázás az utolsó mozzanat itt a medencetérben. Ezután következik majd a takarítás – mutatta be a munkálatokat a Miskolc Televíziónak Németh Judit, aki hozzátette: kellő időt fognak hagyni arra, hogy az anyagok megfelelően megkössenek. A takarítás után azonban feltöltik a medencéket, hogy lássák, minden rendben van-e – végül pedig a vízmintavétel sem marad el. 

Húsvétkor akár már pancsolhatunk is 

A Miskolci Fürdők Kft. ügyvezetője stábunknak elárulta, akadt teendője a szakembereknek. Egyebek mellett reparálták azokat a lábmosó medencéket, ahol a korábbi időszakban problémák léptek fel. Az úgynevezett Ramazuri csarnokban sem volt pontos az összefolyó beillesztése – ezúttal ezt is kiküszöbölik. Egyszóval minden adott ahhoz, hogy a húsvéti hosszúhétvégén elstartoljon a fürdőszezon… 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!