Ugrás a tartalomra

Így közlekednek az MVK-járatok év végén és az év első napján

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. december 27. szerda 14:05
A két ünnep között tanszünetes munkanapi menetrend szerint járnak a miskolci buszok és villamosok, szilveszter éjszaka villamospótló autóbuszok közlekednek a Tiszai pályaudvar végállomás és Malomszög utca megállóhely között.
Fotó: Juhász Ákos

A két ünnep között, december 27-én, 28-án és 29-én (szerdán, csütörtökön és pénteken) a járatok a tanszünetben munkanapokon érvényes menetrend szerint közlekednek.

December 30-án az autóbuszok a szabadnapokon és a munkaszüneti napokon érvényes menetrend szerint, a villamosok a szombati napokon érvényes menetrend szerint közlekednek.

December 31-én és január 1-én az autóbuszok a szabadnapokon és a munkaszüneti napokon érvényes menetrend szerint, a villamosok a vasárnapokon és ünnepnapokon érvényes menetrend szerint közlekednek.

Szilveszter éjszaka villamospótló autóbuszok közlekednek a Tiszai pályaudvar végállomás és Malomszög utca megállóhely között.

A Bérletpénztárak és az ügyfélszolgálat ünnepi nyitva tartása:

December 27-29.: valamennyi jegy-és bérletpénztár nyitva lesz 07:00-14:00 óra között, az ügyfélszolgálati iroda 08:00-13:30 között áll az utasok rendelkezésére.

December 30-31.: 07:00-14:00 óra között a Búza téren, az Újgyőri főtéren, Felső-Majláthon és a Tiszai pályaudvaron található jegy-és bérletpénztár lesz nyitva.

Január 1-én: 07:00-14:00 óra között a Búza téren, az Újgyőri főtéren és a Tiszai pályaudvaron található jegy-és bérletpénztár lesz nyitva.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!