Ugrás a tartalomra

Ingyenesen lehet használni a Miskolci Atlétikai Centrum futópályáját

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. november 12. csütörtök 16:47
Mától ingyenesen használható a Miskolci Atlétikai Centrum futópályája a veszélyhelyzet elmúltáig - tájékoztatta szerkesztőségünket a polgármesteri hivatal.

Az egyre szigorúbb járványügyi intézkedések egyre komolyabb kihívások elé állítják a lakosságot, és az egészségünk védelme érdekében hozott szigorú intézkedéseket is egyre nehezebb betartani. Ebben a helyzetben felértékelődhet a sportok, a sportolás szerepe. Veres Pál, Miskolc polgármestere ezért úgy döntött, hogy november 12-e, csütörtöktől egészen a veszélyhelyzet elmúltáig ingyenes lesz a Miskolci Atlétikai Centrum futópályájának használata.

Reggel 6:30-tól 15.30-ig a lakosság díjmentesen használhatja a rekortán pályát és az 5-6-7-8-as pályasávot. 15.30-tól – 18.30-ig a Sportiskola növendékei veszik birtokba a pályát, így ebben az időszakban a lakossági használat nem engedélyezett, 18.30-tól azonban ismét nyitva áll a lakosság előtt a rekortán ( 5-6-7-8 pálya test), de a kijárási korlátozás miatt csak  legkésőbb 19:00-19.30-ig.

A Miskolci Atlétikai Centrum azonban felhívja a figyelmet, hogy a rekortán pálya használatának szabályait, valamint a járványügyi szabályokat mindenkinek szigorúan be kell tartania.

További hírek

Programok

-
Miskolc és környéke