Ugrás a tartalomra

Jön a keleti rangadó, nézőcsúcs várható

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. november 13. vasárnap 11:36
Vasárnap délután 3 órától a DVTK a Nyíregyháza ellen játszik a Merkantil Bank Liga 17. fordulójában. 24 órával a kezdés előtt 6000 jegy már elkelt a derbire, ilyen magas nézőszámra pedig 2020 márciusa óta nem volt példa.

Két idegenbeli 3-0-s győzelemmel hangolt a DVTK a Nyíregyháza elleni rangadóra, legutóbb Csákváron aratott magabiztos győzelmet szerda délután. Kuznyecov Szergej vezetőedző a klub hivatalos honlapjának nyilatkozva úgy fogalmazott, a győzelmek mindig jó hangulatot teremtenek, de nem az a lényeg, hogy mi történt a korábbi mérkőzéseken, hanem az, hogy mi lesz vasárnap.

- A srácok pontosan tudják, milyen csapat érkezik Diósgyőrbe, és milyen jelentősége van ennek a párharcnak. A vasárnap, szerda, vasárnap sorozat harmadik meccsét is meg akarjuk nyerni, hogy utána legyen idő feltöltődni, és kijavítani az eddig előbukkant hibákat.

A forduló előtt a DVTK az 1., a Nyíregyháza a 11. helyen áll, azaz a papírforma szerint a diósgyőriek az egyértelmű esélyesei a találkozónak.

- Az ilyen mérkőzéseken bármi megtörténhet, hiszen a rangadóra mindig felszívják magukat a csapatok - intett óvatosságra a hazaiak vezetőedzője. - Azonban számunkra nem lesz ebben semmi újdonság, mert hétről hétre megtapasztaljuk, hogy az ellenfelek úgy készülnek ellenünk, hogy azon a meccsen akarják megmutatni, mi rejtőzik bennük. És ha a két csapat kiadja a maximumot magából, annak mindig a közönség az igazi nyertese.

- Az elővételben eladott jegyek száma alapján (24 órával a mérkőzés előtt már 6000 szurkoló váltotta meg a helyét a DVTK Stadionba) nagyon sokan szurkolnak majd nekünk, amiért cserébe egy szép vasárnapi élményt szeretnénk adni. Meg szeretnénk hálálni a szurkolók bizalmát, és olyan mérkőzést szeretnénk játszani, hogy legközelebb is jegyet váltsanak - húzta alá.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!