Ugrás a tartalomra

„Jövőműhely a családokért!” – Bódi Bernadett kézilabdázó tartott edzést a Földesben

Miskolc Tv/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. június 04. kedd 06:08
A négyszeres BL győztes, hétszeres magyar bajnok és hétszeres magyar kupa győztes, a Győri Audi ETO jobbszélsője, Bódi Bernadett válogatott kézilabdázó volt a Földes családi sportnap díjátadó ünnepségének vendége.
Juhász Ákos képgalériája!

Hétfőn délelőtt tartották a Földes Ferenc Gimnázium családi és sportnapjának díjátadó ünnepségét, ahol „Sport, család, karrier” címmel tartott élménybeszámolót Bódi Bernadett négyszeres BL győztes, hétszeres magyar bajnok és hétszeres magyar kupa győztes kézilabdázó. A beszélgetést követően az iskola diákjainak egy igazán különleges edzésben lehetett részük, amit az iskola tornatermében, a válogatott kézilabdázó vezetett le.

A családi nap célja, hogy minél jobb formában valósuljon meg az iskola és a családok együttműködése, a diákok pozitív életfelfogású felnőttekként mentálisan egészséges, tisztességes élet kezdésére törekedjenek, kialakuljon bennük a családbarát értékrend. Hatvaniné Vályi Nagy Ágnes, a Bükk 900 Természetbarát Egyesület munkatársa a Miskolc Televízió érdeklődésére elmondta, a „Jövőműhely a családokért!” programsorozat 2017-ben indult a Bükk 900 Természetbarát Egyesület és a Korszerű Iskoláért Alapítvány közös programjaként. – Indítottunk egy szülőakadémia programsorozatot, családi kirándulásokat szerveztünk, főzőiskolát indítottunk, és ez a családi sportnap is ezeknek a programoknak a része – nyilatkozta.

Kovácsné Szeppelfeld Erzsébettől, a Földes Ferenc Gimnázium igazgatóhelyettesétől megtudtuk, idén nyolcadik alkalommal rendezték meg a sportnapot, amit mindig az előző év győztes osztálya szervez meg.

– Nagy lemondással jár a sport, de megéri, mert barátokat szerez az ember, és olyan közösségben van az ember, ahol minden nap új kihívásokkal találja szembe magát – fogalmazott Bódi Bernadett, válogatott kézilabdázó. Hozzátette: alázatosnak, szorgalmasnak kell lenni.

Az előadást követően négyszeres BL győztes sportoló edzést tartott az iskola diákjainak, mely során a hangsúly – elmondása szerint – a csapatösszetartáson volt.

További hírek

Olvasnivaló