Ugrás a tartalomra

Júliusi Swimming Pentathlonos sikerek

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. július 29. hétfő 10:46
A Swimming Pentathlon Club versenyzői júliusban nemzetközi sikerekkel, országos bajnoki címekkel és helyezésekkel, a szeptemberben Budapesten megrendezésre kerülő világbajnokságra kvalifikációs eredményekkel növelték a sportág elismerését.

Július 18. és 26. között Szófiában rendezték meg az Ifjúsági Világbajnokságot az U17-es és az U19-es korosztálynak. Az U17-es magyar leány csapat aranyérmes lett: Kozma Réka, Dobronyi Dorina, Tóth Dorka  összeállításban. A miskolci Kozma Réka (2005) az U17-es korosztálytól egy évvel fiatalabbként versenyzett, a válogatottba az egész éves versenyteljesítménye alapján került. Egyéniben 9. helyezést ért el.

A Székesfehérvárom megrendezett országos két-, háromtusa és Laser Run bajnokságról a Swimming Pentathlon Club versenyzői hat bajnoki arannyal, négy ezüsttel és három bronzéremmel tértek haza július 18-a után. Országos bajnoki címet a következők nyertek: Kozma Réka, Haraszin Linda, Szabó Alexa, Kozma Laura, Haraszin Gréta. Ezek a sportolók egyben korosztályos kvalifikációt is szereztek a budapesti Laser Run Világbajnokságra. Edzőjük: Fázold Henrik.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!