Ugrás a tartalomra

Kábítószer kereskedőt fogtak a miskolci rendőrök

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. március 27. szerda 09:52
A Miskolci Járásbíróság elrendelte annak a férfinek a letartóztatását, aki hónapokon keresztül árult marihuánát Miskolcon és Budapesten.

A bíróság közleményében azt írja, a 30 éves gyanúsított 2019. március hó 20. napját megelőző napokban, pontosabban meg nem határozható időpontban Budapest területén több alkalommal, fogyasztás céljából kábítószernek minősülő anyagot (marihuánát és kokaint) szerzett meg, előre láthatólag a csekély mennyiség felső határát meg nem haladó mennyiségben. 

A gyanúsított ezen túl 2017 novembere és 2018. április hó 27. napja között, pontosabban meg nem határozható időpontokban – összesen 9 alkalommal, alkalmanként 50 gramm mennyiségben –, anyagi haszonszerzés céljából értékesített egy ismerőse részére kábítószernek minősülő anyagot (marihuánát)Miskolc és Budapest területén.

A Miskolci Rendőrkapitányság a büntetlen előéletű férfit kábítószer kereskedelem bűntettével és kábítószer birtoklásának vétségével gyanúsítja.

A bíróság az ügyészi indítványban foglaltakkal egyezően állapította meg, hogy a gyanúsított esetében fennáll a szökés, elrejtőzés és a bűnismétlés valamint a bizonyítás megnehezítésének veszélye, ezért a személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedés elrendeléséről döntött.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!