Ugrás a tartalomra

Kétéves lett az Angel Petrol töltőállomás

Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva
2019. március 31. vasárnap 10:48
Verőfényes napsütés, ingyenes koncertek, Camaro, gokart, slambucfőző verseny – családi nap az Angel Petrol töltőállomás születésnapja alkalmából! Szombaton tartotta második szülinapi „buliját” a töltőállomás, melyen – ahogyan azt már megszokhattuk – kicsik és nagyok is megtalálták a számításaikat.
Juhász Ákos képgalériája!

Egész nap ingyenes gyerek- és sportprogramok, kézműves foglalkozások, lufihajtogató bohóc, ugrálóvár, arcfestés és csillámtetkó várta a legkisebbeket Szikszó határában, de a felnőttek is találtak itt maguknak „játékot”. Idén is kihozták az Avalon Park gokartjait, a színpadon pedig folyamatosan táncosok és zumbások gondoskodtak arról, hogy lemozogjuk a szombati ebédet.

– Minden óra egészkor lezárjuk a körforgalmat, hogy egy szerencsés nyertes Varga Tamás Pucival, korábbi driftversenyzővel, magyar bajnokkal az anyósülésen rajzolhassa a köröket – fogalmazott Tóth Eszter Anna, a Hell Energy Kft. PR igazgatója, majd kiemelte: ez idén nemcsak a töltőállomás szülinapja, de a Szikszó 30 rendezvénysorozathoz kapcsolódva, ez most egy duplaszülinap.

Idén először slambucfőző versenyre is benevezhettek családtagokból és barátokból összeverbuválódott csapatok. Serényi Zsolt szakács, a zsűri egyik tagja úgy fogalmazott: a legegyszerűbb dolgok néha a legbonyolultabbak, így van ez a slambuccal is. Hét kategóriában pontoztak, mindegyik kategóriában 5-5 pontot lehetett gyűjteni. A zsűri tagjai kiemelten figyelték a tálalást, az ízvilágot, a higiéniát, a csapat megjelenését és a csapatindulót is.

Szikszó város idén ünnepli a 30. születésnapját, amit egy, a helyeiknek meghirdetett „pecsételős” játékkal is szeretnének hangsúlyozni. Minden, szikszói állandó lakcímmel rendelkező lakos igényelhet egy pecsétgyűjtő füzetet, amibe 30 pecsétet kell összegyűjteniük év végéig. Alapvetően a szikszói közösségi élet építéséről szól ez a játék, hiszen különböző városi programokon lehet pecsétet gyűjteni. Szilveszterkor pedig kisorsolnak majd egy MINI-t – amit szombaton meg lehetett nézni az Angel Petrol szülinapján – azok között, akik összegyűjtik az éven a 30 pecsétet. A töltőállomás szülinapján is volt pecsétgyűjtő állomás.

A hangulatról Dj Bordee gondoskodott, 3 órától pedig Dér Heni, majd Vastag Csaba koncerttel folytatódott a családi nap.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!