Ugrás a tartalomra

Kezdhetünk megbarátkozni a fürdőruhás Péter Szabó Szilvia látványával

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. április 05. kedd 14:57
Aki az elkövetkezendő időszakban Miskolcon jár, az az óriásplakátokon egész biztosan szembetalálkozik majd a magyar énekesnővel, mi több: némi szerencsével még akár a medencében is összefuthat vele és családjával. Hétfőn mindenesetre itt járt – így stábunk rögvest kifaggathatta ennek pontos okáról, a borsodi megyeszékhelyhez való kötődéséről, egyéb terveiről...
Missing médiaelem.
Fotók: Horváth Csongor

Mint arról minap beszámoltunk: a karbantartási munkák végéhez közeledő, így húsvétra újranyitó Ellipsum Élmény- és Strandfürdő jókora kampányba kezd a hét folyamán. S legyen bármennyire csábító a Bükk ölelésében kanyargó csúszdagarmada már önmagában is, nem árt, ha a komplexumot országszerte is tudják kötni egy jól ismert és közkedvelt archoz. Egy hanghoz. Így esett a fürdő választása Péter Szabó Szilviára, aki mostantól az Ellipsum márkanagyköveteként csalogathatja ide a csobbanni vágyó turistákat.

Szilvia kérdésünkre elmondta: azért is jött számára kimondottan jól ez a felkérés, mert ebben az évben rengeteg egyéb történéssel számol szakmai életében. – Idén húsz éve debütáltunk a NOX-szal a nagyközönség előtt. Mikor ez tudatosult bennem, utána kellett számolnom, és valóban: tizenkilenc éves voltam, amikor ez a történet elindult – emlékezett vissza a 2002 és 2009 között működő, a magyar népzenei elemeket a modernekkel ötvöző együttes frontembere, aki az évforduló apropóján rengeteg meglepetéssel készül erre az esztendőre.

Missing médiaelem.
A Kijevben megrendezett 2005-ös Eurovíziós Dalfesztiválon a NOX képviselte Magyarországot

– Ha egy vállalat felkér egy előadót, hogy képviseljen egy márkát, az mindig egyfajta bizalmat feltételez iránta – taglalta az énekes, miért is volt megtisztelő számára, amikor mellette döntöttek. Hozzátette: az elmúlt két évtizedben mindig igyekezett úgy megválogatni a felé érkező ilyesfajta ajánlatokat, hogy az adott cég által képviselt értékek minél inkább közel álljanak hozzá, s azokkal emberileg is azonosulni tudjon.

– A reklámfilmek forgatása és a fotózás nagyon izgalmas nap volt. Elfáradtunk, de igencsak élveztem. Különösen azt, amikor kizárólag én voltam a medencékben – árulta el gyermeki kacaj közepette. Volt honnan örökölnie tehát ötéves gyermekének a vízszeretetet. Ahogy Szilvia fogalmazott: az örökmozgó kislányról tulajdonképpen már csak az úszóhártya hiányzik. – Olyan, mint egy halacska. Minden vízzel kapcsolatos elfoglaltságért odáig van. Imádja a csúszdákat is, ebből kifolyólag nagyon sok élményfürdőt és aquaparkot keresünk már fel. Biztos vagyok benne, hogy az Ellipsumnak is sűrű látogatói leszünk – vélte az előadó.

– Minden szempontból szeretem ezt a várost. Rengetegszer koncerteztem itt, remek a közönség. Nagyon sok itteni vagy idevalósi barátom van – tért ki a térséghez fűződő viszonyára. Szilvia szerint a gyógyvizekben eleve gazdag hazánk fürdőmezőnyéből is kiemelkedik Miskolc – erről ő maga is többször megbizonyosodott már a barlangfürdő falain belül.

Missing médiaelem.
Újranyitás: a vizes és intim miliőre szabott repertoárban jól ismert dalok csendülnek fel, mindezt egy szál akusztikus gitár kíséretében 

Péter Szabó Szilvia április 15-én, a nagypénteki nyitás alkalmából egy félórás műsorral készül a fürdőt idén felavató közönség megörvendeztetésére. – Fantasztikus gitárosom van, akivel egy kicsit pörgős, ám mégiscsak meghitt koncertet mutatunk be – ecsetelte, majd kissé csalódottan megjegyezte: részéről ez a nap nem az önfeledt pancsolásról fog szólni, másnap ugyanis zenésztársaival már jubileumi turnéjuk első állomásán, Siófokon lépnek fel.

További hírek

Olvasnivaló