Ugrás a tartalomra

Közel nyolcszáz fiatalt szólított meg a NAV

NAV
Utoljára módosítva
2024. július 01. hétfő 13:07
Általános- és középiskolás tanulók illegális dohánytermékkel kapcsolatos oktatásában segített a NAV Bevezetési Igazgatósága.
Fotó: NAV

Tavasszal közel nyolcszáz fiatalt szólított meg országjáró körútján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága a NAV Képzési, Egészségügyi és Kulturális Intézettel közösen. A különböző néven elterjedt (Elf Bar, Poco Bar, Nutristick stb.) illegális dohánytermék veszélyeire és jogkövetkezményeire fókuszált előadásokat Salgótarjánban, Szolnokon, Budapesten, Pápán, Kaposváron és Tiszaföldváron tartották meg a diákok köreiben - közölte szerkesztőségünkkel közleményben Juhászné Prantner Etelka pénzügyőr százados, a NAV
Bevetési Igazgatóságának sajtóreferense. 

A nebulók érdeklődve hallgatták az okító szavakat, amelyet rendszerint kötetlen beszélgetéssel zártak az előadók.A fiatalok körében az elektromos cigaretta rendkívül népszerű, többek között a Magyarországon illegális ízesített változata is. A NAV, valamint a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH) szigorúan ellenőrzi a termékek illegális kereskedelmét, és folyamatosan kiszűri ezeket a termékeket a feketepiacról - számoltak be. 

Figyelem! Dohánytermék Magyarországon kizárólag dohányboltokban értékesíthető. Az ízesített elektronikus cigaretta (pl. Elf Bar, Poco Bar, Nutristick) hazánkban illegális, értékesítése szigorúan tilos - hívták fel a figyelmet. 

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!