Ugrás a tartalomra

Közvélemény kutatást indít a város

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. június 03. péntek 15:17
Mit gondol Miskolcról? Mire büszke és mire nem? Mi működik jól? Mi működik rosszul a városban? Ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre várják a válaszokat a kérdezőbiztosok a következő hetekben.

A városvezetőség omnibuszos közvélemény kutatásra adott megbízást egy közvéleménykutató cégnek, amelynek keretében kérdezőbiztosok járják Miskolcot a következő hetekben, hogy megismerjék a helyiek véleményét a város működéséről, a közszolgáltatásokról, a város értékeiről - számol be a hírről az önkormányzat.
 
A kérdezőbiztosok személyesen keresik majd fel a véletlenszerűen kiválasztott miskolciakat, a válaszadás pedig önkéntes és teljesen névtelen.
 
A közvélemény kutatók feladata, hogy

objektív képet mutassanak a városvezetés számára arról, hogyan gondolkodnak a városlakók Miskolc legfontosabb problémáiról, lehetőségeiről és értékeiről, ezért fontos, hogy minél több válasz szülessen függetlenül attól, hogy elégedett valaki a város működésével, vagy sem.

A város kérdéssora nem tartalmaz politikai véleménnyel, választásokkal, hovatartozással kapcsolatos kérdéseket.
 
A kutatás úgynevezett omnibuszos rendszerben zajlik, ami azt jelenti, hogy a kérdezőbiztosok más megbízók kérdéseit is feltehetik az interjú keretében a felkeresett miskolciaknak, de csak a Miskolc város működését érintő kérdések után.
 
A város vezetése és a szakemberek azt kérik a miskolciaktól, hogy segítsék válaszaikkal a kutatók munkáját a város fejlesztése érdekében. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!