Ugrás a tartalomra

A küzdőszellemmel nem volt baj

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. október 17. szombat 12:05
A DVTK Jegesmedvék csapata a Dukla Trenčín ellen lépett jégre a Tipos Extraliga pénteki játéknapján.
Mocsári László képgalériája!

A klub hivatalos honlapján olvasható tudósítás szerint a gól nélküli első harmadot követően kétgólos előnyre tett szert a vendégcsapat, de Rob Flick és Nick Wolff találataival még a második játékrészben sikerült az egyenlítés. A záró húsz percben egy gól született, Valach emberhátrányos góljával három ponthoz juttatta a vendégeket.

Tipos Extraliga, alapszakasz, 1.forduló, eredmény:

DVTK Jegesmedvék - HK Dukla Trenčín 2-3 (0-0, 2-2, 0-1)
Miskolci Jégcsarnok, 690 néző, játékvezetők: Stano, Müllner, Ordzovensky, Janiga
DVTK Jegesmedvék: Rajna (Kiss B.) - Pukka, Wolff, Rokaly, Vas, Egle - Wehrs, Szirányi, Lövei, Osterberg, Flick, Láda, Vojtkó, Csányi, Miskolczi, Ritó - Gőz, Farkas, Révész, vezetőedző: Dave Allison

Dave Allison vezetőedző a lefújást követően elmondta, a csapat küzdőszellemével ma sem volt baj. – Minden tőlünk telhetőt megtettünk a győzelem érdekében, de ez nem volt elég és nem lehetünk elégedettek egy vesztes meccs után. Talán a találkozó végére elfáradtunk, ami annak is köszönhető, hogy most is voltak hiányzóink és a most jégre lépő játékosok jelentős része csak pár napja tért vissza hozzánk edzeni. Hiszek abban, hogy idővel az ilyen szoros meccsek a mi javunkra fognak eldőlni.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!