Ugrás a tartalomra

Látta az erőszakoskodót az Iglói utcában? Jelentkezzen!

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. április 28. csütörtök 15:23
Szexuális erőszak elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 29 éves férfival szemben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság. Egy házaspár segíthetne a felderítésében, őket keresi a rendőrség.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított tavaly október 2-án délelőtt két kiskorú lány ismerősét vitte el a tapolcai Iglói út környékére, ahol a lányokat bántalmazta, egyiküket szexuális cselekmény elvégzésére kényszerítette.

Az Iglóin sétált ekkor egy nagy testű, világos színű kutyával egy középkorú pár, akik megállították az éppen akkor szolgálati gépkocsival mellettük elhaladó rendőröket, és jelezték nekik, hogy egy sötét színű, nagy sebességgel száguldó autó majdnem elgázolta őket. A házaspárhoz – a közúti veszélyeztetést megelőzően – az egyik bántalmazott lány is odament segítséget kérni az erőszakoskodó férfi alkalmi ismerősük miatt, aki az autót vezette.

A főkapitányság kéri a házaspárt, hogy jelentkezzen: hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon vagy munkaidőben a 06-46/514-500/25-34 melléket, illetve a baffynekk@borsod.police.hu címre is írhat. Továbbá a nap 24 órájában elérhető a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszáma, vagy a 112-es - díjmentes - központi segélyhívó szám.

(A külső kép illusztráció)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!