Ugrás a tartalomra

Magyar kislány tarolta le a legszebb gyerekek mezőnyét

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. július 05. péntek 12:46
Húsz éve szerepelnek sikerrel a világ szépségversenyein a magyar gyerekek, idén ismét számos koronát hoztak haza Bulgáriából, a 12 éves Czári Csenge Antónia pedig a világverseny Királynője címmel lett gazdagabb.
Fotó: Little Miss Hungary

Mintegy húsz éve rendezik meg a Little King & Queen of the world világversenyt, amellyel a magyar gyerekek rendre a legjobbak között végeznek. Idén négy győzelmet is ünnepelhettek a magyar Little Miss Hungary kis versenyzői, akik közül a 12 éves Czári Csenge Antónia Talent, Beauty és Modell kategóriában is a legjobbnak bizonyult, így ő nyerte el a Super Grand Prix-et, amellyel a világverseny Királynőjévé választották.

Csenge mellett Oszoli Dalma is Talent díjat kapott a saját korosztályában, Sivák Szkarlett és Ramira pedig a modell- és Európa szépe amatőr kategóriájában bizonyultak a legjobbaknak a legjobbak között.

Bartalovics Ildikó, a Little Miss Hungary megálmodója sajtóközleményben tudatta: nyolc ország képviseltette magát Bulgáriában, ezért rendkívül nagy büszkeség, hogy ilyen szép eredményeket sikerült idén is elérni.

- A 4-16 éves korosztály versenyzőit több kategóriában mérték össze, Csenge pedig egyértelműen az abszolút legjobbnak bizonyult. Ráadásul mindössze három éve modellkedik, azóta azonban az összes versenyt megnyeri, amelyiken indul. Csengére hamarosan újabb kihívás vár, hiszen augusztusban a Fülöp-szigeteken megrendezett világversenyen képviseli majd hazánkat. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!